Vi uttrycker vilka vi är i nästan allt som vi gör. Kläderna vi har på oss, våra frisyrer, ja till och med din cykel säger något om din personlighet. Trots det ser de flesta cyklar likadana ut. Här följer några enkla tips på vad du ska tänka på ifall du vill att din personlighet ska speglas i din cykel:


Funktion

Hos oss på Crescent tänker vi först och främst på funktion. Det tycker vi att du också ska göra – vad vill du använda din cykel till? Vilka egenskaper ska den ha? Är du en person som vill cykla bekvämt och stilfullt eller snabbt och framåtlutat? En MTB eller Racer? Oavsett modell så säger den en hel del om dig.

Färg
Våra cyklar har flera olika färger, och vill du sticka ut ska du välja en annan färg än svart. Varje år finns det nya accentfärger på våra modeller, men en färg består – orange. Crescents signaturfärg syns på långt håll och visar att du är en person som väljer kvalitet före kvantitet, ett riktigt bra personlighetsdrag!

Tillbehör
Alla cyklar kan enkelt piggas upp med hjälp av roliga tillbehör. Cykelväskor är till exempel inte bara praktiska utan också bra om du vill förändra cykelns utseende. Cykelkorgar kan också smyckas med allt från blommor till ljusslingor. Något som många inte tänker på är att det faktiskt är en enkel sak att byta sadel. Eller bara nöjas sig med ett nytt sadelöverdrag. Och glöm inte ringklockan och hjälmen, där finns flera modeller som kan anpassas efter ditt tycke och smak. Hos oss på Crescent så byter vi dessutom ut flera av våra tillbehör inför varje ny säsong, så att du enkelt kan förnya dig om du känner att det är dags!