• Hitta rätt elcykel
 • Hitta rätt tillbehör
 • Elcykelväljaren

Lastcykel El

Våra lastcyklar med el erbjuder familjer ett praktiskt och miljövänligt transportalternativ. Lasta upp till två barn samtidigt och cykla fortsatt med samma känsla som en vanlig elcykel. Upptäck framtidens familjetransport, den eldrivna lastcykeln är den perfekta transportlösningen för familjer som värdesätter både bekvämlighet och hållbarhet.

Familjevänliga Lastcyklar med El


Våra lastcyklar är utformade med fokus på familjebehov. Med tillräckligt med utrymme och säkra designfunktioner blir lastcyklar det ultimata valet för att transportera barn, inköp, picknickutrustning eller andra familjeägodelar. Med smarta tillbehör kan du utrusta din eldrivna lastcykel för din familjs livsstil och behov.

En kompakt longtail lastcykel med El


Vårt senaste tillskott inom kategorin lastcykel med el är vår longtail modell Elast. En kompakt lastcykel med el och plats för två barn bak, ett spännande alternativ till den traditionella lådcykeln. Med flera olika tillbehörsalternativ kan denna eldrivna lastcykel växa tillsammans med din familj, för att passa livets all stadier. Elcykelns kompakta design gör att den tar otroligt lite plats satt i relation till sin lastkapacitet. Med ett styre som dessutom går att vinkla 180 grader, rullar Elast enkelt in i ett cykelförråd.

Hållbarhet för framtidens familjer


Vi tror på att skapa en grönare och mer hållbar framtid för våra barn. Genom att välja en lastcykel investerar du inte bara i en praktisk transportmetod utan också i en miljövänlig livsstil. Minska din klimatpåverkan och inspirera dina barn att göra hållbara val med en lastcykel som en del av er familjs transportlösning.

Anpassningsbara och lätthanterliga


Våra lastcyklar är enkla att anpassa efter familjens behov. Lägg till extra säten för barnen, montera en lastkorg för dina inköp eller utrusta med träningsväska bak. Eldrivna lastcyklar ger dig större flexibilitet och anpassningsmöjligheter för att göra varje familjeäventyr bekvämt och roligt.

Varför välja en lastcykel med El?

 • Maxad lastkapacitet minimal plats: Våra eldrivna lastcyklar är utformade för att ta mycket last men samtidigt ta sparsamt med plats för familjer i stan.
 • Anpassas efter egna behov: Med mängder av tillbehörs lösningar kan du anpassa din lastcykel efter dina behov och växa med cykeln över tid.
 • Säkerhet och Design: Vi prioriterar säkerheten för hela familjen genom att erbjuda lastcyklar med robusta konstruktioner och trygga designelement.

Lastcyklar med el är framtidens smarta familjetransport, ett smidigt sätt att lösa vardagspusslet på två hjul.

Läs mer
filter

2 artiklar

 • Elmer 20S, 5-vxl

  Elmer 20S, 5-vxl

  1 160 SEK / mån
  39 995 SEK
 • Elast compact longtail, 5-vxl
  NYHET

  Elast compact longtail, 5-vxl

  1 438 SEK / mån
  49 995 SEK

2 artiklar

0