SUPPORT

Företagscyklar

Förmåncykel, poolcykel eller cyklar med företagets logotyp

 

Vi erbjuder olika upplägg för företag som vill köpa cyklar. Vi har koll på regelverk och hjälper dig med att räkna fram bästa upplägget utefter ditt företags behov. Vi utvecklar och bygger cyklarna i vår fabrik i Varberg och jobbar med ett nätverk av återförsäljare runt om i landet som sköter distribution, underhåll och service på cyklarna.

Förmånscyklar och färdiga koncept

 

Vi har upplägg för traditionella cyklar och elcyklar. Är du intresserad av att köpa cyklar till din personal, att använda i tjänsten eller erbjuda medarbetarna ett förmånligt upplägg på en cykel för privat bruk? Då hjälper vi gärna till och gör detta enkelt och smidigt för dig och ditt företag. Vill du köpa profilerade cyklar med ditt företags logotyp? Vi har koncept även för detta.

Företagscyklar

Minimal administration - maximalt stöd.

Vi har en egen organisation Cycleuropeföretagscyklar som jobbar med förmånscyklar och skräddarsydda lösningar för företagscyklar. Vi hjälper dig längs hela processen och med enkla och bra verktyg i vår digitala portal blir administrationen minimal. Mer info och kontakt på info@cycleurope.se

0