ELMER 20S

Vardagshjälten du längtat efter

Elmer 20S

 

Elmer 20S är en helt ny typ av familjecykel där ingen detalj har varit för liten för att lämnas ogenomtänkt. Det är ett noga avvägt möte mellan nordisk minimalistisk design och maximal komfort när denna nya ram tagit plats på scen. Elmer 20S skapar möjligheter - pendla snyggt och tryggt till och från jobbet, lös skjutsen till förskolan eller veckans storhandling

180kg

Total lastvikt

 

E6110

Shimano elsystem

4 korgar

lasta cykeln

 

60 mm

Däckbredd

Specifikation

ELSYSTEM: Shimano® STEPS E6110

MOTORPOSITION: Centermotor

GAFFEL: Monoshock gaffel 32 mm slaglängd

VÄXELSYSTEM: Shimano® Nexus 5®

BROMS FRAM: Hydraulisk skivbroms, Shimano® 180

BROMS BAK: Shimano® Navbroms

Motorsystem

Kavlité som håller

 

Shimanos starka E-6110 motor assisterar dig upp till 25 km/h i 3 assistanslägen upp till 60 nm. Du växlar fem lägen med Shimano Nexus 5, ett växelsystem av högsta kvalitet anpassat specifikt för en elcykels extra påfrestningar.

Batteri

400 wh batterier

 

Batteriet på 400 wh är snyggt integrerat i ramen liksom kablage från styret. Det ger en avskalad och ren design och skyddar batteriet. Laddar gör du antingen med batteriet på plats i ramen eller genom att låsa upp och ta ut batteriet.

PUNKTERINGSSKYDDADE DÄCK:

Premiumdäck med inbyggt punkteringsskydd och ett allroundmönster för grus och asfalt. 60mm komfortdäck på 27,5” hjul ger dig en skön körkänsla, även på stökigt underlag.

 

AKTIVIT BROMSLJUS:

Syns i mörkret med god sikt från framlampa och bromsljusbak. Däck med reflexsidor och godkända reflexer gör dig synlig för andra trafikanter

 

DUBBELSTÖD:

Elmer 20S har dubbelt stöd för att alltid stå stadigt pakerad även med full packning.

Designad, utvecklad och byggd i Varberg.

DISPLAY

Klicka enkelt av och på

 

Shimano 6100 display är centralt placerad på styret och ger dig all information om din cykling: hastighet, batteriladdning och assistansläge. Displayen går att lossa med ett klick och ta med i fickan eller väskan. Via knappsatsen kan du också enkelt aktivera gåassistans om du behöver extra hjälp när du leder cykeln.

Shimano E-TUBE ride

 

Med Shimano E-tube ride appen kan du göra din smartphone till display. Se kördata som hastighet, assistansläge, kadens och kraft. Hitta cykelturer direkt i appen, navigera efter dina inlagda rutter och dela din kördata direkt i Strava.

Extra lång pakethållare

 

Upp till väskor och korgar baktill. Lasta Elmer 20S både med en barnsits och en väska, direkt på pakethållaren.

Solid Försäkring

 

I alla cyklar ifrån Crescent ingår en 3 månaders kostnadsfri stöldskyddsförsäkring från Solid.

One-key solution

 

Elcykeln har ett godkänt ramlås med one-key solution (dvs samma lås till ram och batteri) och fäste för tillhörande plugginlås.

0