SAMARBETEN

Tillsammans för liv i rörelse

Våra klassiker samarbeten

 

Vi är stolta partners till En Svensk Klassiker och Skolklassikern. Vårt samarbete är sprunget ur vår gemensamma vision om att bidra till ett liv i rörelse. Vi vill tillsammans uppmuntrar och motivera svenska folket till motion och träning och mer rörelseglädje i livet. En Svensk Klassiker erbjuder något för alla, stora som små utmaningar. Från dig som vill bryta mönster och behöver en knuff i ryggen till dig som vill genomföra något storslaget. Oavsett nivå, oavsett ålder, kan någon av utmaningarna inom En Svensk Klassiker vara ditt startskott för mer rörelseglädje i vardagen.

PARTNER

 

Skolklassikern

 

Skolklassikern är en hälsoaktivitet för alla elever i årskurs F-6 där klassen tillsammans och på hemmaplan ska klara av de sträckor som ingår i de stora, traditionella motionsloppen inom En Svensk Klassiker; Engelbrektsloppet/Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet. Skolklassikern syftar till att få barn i mellanstadiet att röra på sig regelbundet genom att de får testa olika idrotter själva och tillsammans, finna rörelseglädjen och hitta enkla vägar till vardagsmotion.

DESIGNSKOLAN

Designa din egen cykel

Förutom att vara med och göra Skolklassikern kan eleverna också vara med i tävlingen Designskolan. I denna tävling får deltagarna chansen att designa sin egen cykel. Därefter går vi igenom alla bidrag och utser en vinnare – som också får ett exemplar av sin egendesignade cykel.

PARTNER

 

En Svensk Klassiker

 

Gemenskap, inspiration och motivation. Det är tre nyckelfaktorer för populariteten hos En Svensk Klassiker. En Svensk Klassiker är en idrottsutmaning utöver det vanliga där du inom en 12 månaders period skall skida Engelbrektsloppet eller Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. Vi är stolta partners av En Svensk Klassiker och tillsammans arbetar vi för att motivera till motion och träning året om.

0