2024/02/23

Elast revolutionerar familjelogistiken

 

2024/03/08

Crescent lanserar en revolution inom familjefrakt: Elast, den innovativa long-tail elcykeln designad för småbarnsfamiljer

 

I ett nyskapande steg mot framtidens stadstransport presenterar vi på Crescent vår senaste innovation – Elast, en long-tail elcykel skräddarsydd för småbarnsfamiljers behov. Med sina kompakta 20-tums hjul och en förlängd pakethållare erbjuder Elast en unik kombination av flexibilitet, ekonomi och miljövänlighet som utmanar den traditionella bilen i urban miljö.

 

Produktchef Ulrik Bengtsson uttrycker sin entusiasm för vårt tillskott inom elcykelfamiljen och dess potential att omdefiniera vardagslogistiken för familjer. Elast är inte bara en transportlösning; den är en möjliggörare av en ny livsstil, där tid, utrymme och ekonomi harmoniserar med stadens puls.

 

  • Den här innovativa elcykeln är designad för att effektivt transportera upp till två barn, med tillägg av extra förvaringsutrymme både fram och bak. Dess anpassningsbara design gör den lättanvänd för föräldrar av olika storlekar, och dess kompakta form minimerar förvaringsutrymme när den inte används.

 

ELast är ett komplement till vårt elcykelsortiment och en viktig del i vårt engagemang för en hållbar framtid. Genom att erbjuda miljövänliga och hälsosamma transportlösningar för hela familjen, som kan ersätta eller vara ett komplement till bil och allmänna transporter, är Crescents ambition att bidra till en grönare stadsbild och främjar en aktiv livsstil.

 

Ta reda på mer om Elast

0