Elcykel 
Outstanding mest mångsidiga cykeltypen för semesterfirare. Med extra kraft från motorn kan du packa med dig extra mycket godsaker till picknicken eller extra kläder för kalla väder eller en övernattning. Har du en centermotor kan du packa med dig extra mycket eller hänga på en kärra baktill.

Hitta rätt elcykel till semestern


Citycykel
Korg framtill och lågt insteg gör citycykeln till det optimala transportmedlet för korta semesterturer eller för cityflanören som cyklar från uteservering till uteservering. Barnstol eller en extra väska kan ta plats baktill på denna robusta hemesterkompis.

Kolla in citycykeln till semstern

Mountainbike
Ut i naturen! Grova däck och dämpning gör att du tar dig fram i terrängen. För upptäckaren, äventyraren eller som den perfekta aktiviteten för hela familjen. Mountainbiken finns även med elmotor för den som vill ha extra mycket action.

Hitta rätt mountainbike för dig som vuxen och mountainbikes till barnen i familjen


Hybridcykel
Flera cyklar i en, därav namnet hybrid. Sportig, lättrullad allroundcykel för svettiga semesterträningspass, som i ”påklätt” utförande med pakethållare fungerar som packåsna för långcyklisten.

Hitta rätt rätt hybridcykel till semestern

Lastcykel
Strandhäng eller lek i parken. Lasta barn, fika, filtar och leksaker i lastcykeln och dra iväg. Fritt från trängsel i kollektivtrafiken och du slipper lägga tid på att leta parkeringsplats. Du kör hela vägen fram till semestermålet och sliper bära och kånka längre än nödvändigt. Perfekt för logistik-freak.

Maxa lasten med lastcykel med elassistans

Racer
Semestern är det perfekta tillfället att få tid för träning. Ett långdistanspass i sadeln blir en nyttig kontrast till häng i solstolen och grill i kvällssolen. 

Hitta rätt racer