ELMOUNTAINBIKE

FULL ACTION UTFÖR, UPPFÖR OCH SOM PENDLARE ÅRET OM

Med en eMountainbike, även kallad eMTB, blir du en superhjälte oavsett terräng och underlag. Du tar dig an backar och tuff terräng uppför med samma glädje som utför. En eMTB möjliggör dessutom cykling tillsammans med andra trots helt olika nivåer, ni väljer bara olika mycket el-assistans. En eMTB kan ha ett multifunktionellt syfte att både ta dig ut i skogen och runt i vardagen. Utrusta din hardtail eMountainbike med skärmar, lås och stöd, och du har en perfekt året-runt pendlare med grova däck och robust motor som går stabilt trots snö och halka.

eMTB sortiment
 • Eld 40 29” 9-vxl

  Eld 40 29” 9-vxl

  1 160 SEK / mån
  39 995 SEK
 • Eld 30 29” 11-vxl

  Eld 30 29” 11-vxl

  1 299 SEK / mån
  44 995 SEK
 • Elgar 30 29” FS, 9-vxl

  Elgar 30 29” FS, 9-vxl

  1 854 SEK / mån
  64 995 SEK
 • Elgar 10 29” FS 1-12 vxl

  Elgar 10 29” FS 1-12 vxl

  2 549 SEK / mån
  89 995 SEK

Crescent eMTB familj ELD och ELGAR

 

I Crescents nya sortiment av eMTBs finns det cyklar för dig som vill ha en allätare som både presterar i oviss terräng och till och från jobbet, liksom cyklar för dig som är ute efter förstklassig komfort och prestanda i riktigt tuff terräng. Vilken typ av eMTB som passar dig bäst kan vara svårt att veta, därför gör vi vårt bästa för att guida dig rätt i vår guide: Hitta rätt eMTB, hardtail eller fulldämpat? Läs hela guide här 

 

ELGAR är våra fulldämpade eMTBs med fokus på komfort och prestanda. Cyklarna har en heldämpad ram i hydroformad aluminium med en geometri som bjuder in till äventyr och träning. Crescent Elgar är perfekt för dig som vill ha en komfortabel cykel som inte sätter gränser för vart du vill cykla.  Den avstämda geometrin närmar sig enduro vilket i kombination med lite längre slaglängder gör cyklarna trygga både uppför och utför i avancerad terräng.

Elgar är träningscyklar som gör det möjligt att utveckla din teknik till nya nivåer, aldrig tidigare har du kunnat hinna med så många höjdmetrar på kort tid, vilket i sig ger dig möjlighet att träna teknik både uppför som utför i bra tempo. Crescent Elgar ger dig möjligheten att välja, kanske glida på till jobbet, kompisen eller helt enkelt ta dig uppför och utför avancerade höjdmetrar där du har kraften kvar för att kunna fokusera på teknik och upplevelse i full kontroll. Crescent Elgar är frihet förpackad i en cykel.

 

ELD är våra hardtail EL-MTB cyklar med riktigt fin bekväm prestanda för dig som vill ut i skogen och köra på grus och stig men som inte vill utmana de tuffare och mer avancerade partierna. Eld är utmärkta modeller för dig som ha en cykel som klarar stor variation av underlag och användningsområden, här finns alla förutsättningar för att uppleva äventyr på cykel, kanske gör du premiär i mtb-spåret eller så pendlar till jobbet med möjligheten att ta den där genvägen som är så kul att cykla genom skogen. Crescent Eld Hardtail kan enkelt förvandlas till en pendlarcykel med smarta tillbehör. Läs mer om Emtb som Pendlare här

GUIDER eMTB
 • Se hela sortimentet av eMTB

 • Multianvändning med eMTB som pendlare

 • Hitta rätt eMTB - Hardtail eller fulldämpat?

 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha de senaste nyheterna om våra produktnyheter och de bästa tipsen för din cykling? Fyll i dina uppgifter genom att klicka på knappen nedanför och häng med oss genom vårt nyhetsbrev!

ELMOUNTAINBIKE

Ta reda på mer om Crescent eMTB

0