SPECTRA PRONTO ACCESSORIES

Everyday Hero

Lös vardagspusslet med cykeltillbehör från Spectra Pronto

 

Där cykelns utformning slutar tar tillbehören vid. Spectra Pronto är en helt ny serie förvaringslösningar som är framtagna för att matcha vår nya generation elcyklar. En perfekt kombination av skandinaviskt formspråk och funktionell design har satt ramverket för denna tillbehörs-serie som inte lämnar något åt slumpen. Det svenskutvecklade AVS-klicksystemet är integrerat i majoriteten av Spectra Prontos produkter vilket gör det enkelt att klicka av och på Crescents bak- och frampakethållare. Med detta smarta system kan du enkelt utrusta din cykel eller elcykel utefter behov och från en aktivitet till en annan. Spectra Prontos sortiment består av pakethållare, korgar, väskor och lådor som utvecklats med omsorg och finess.

Gör det svårt för tjuven

 

Använd ett smart Spectra minivajerlås för att låsa fast det du har i din korg eller på pakethållaren. Din Spectra Pronto produkt är designad med integrerade fästen för att matcha låset.

Bär med ditt batteri

I Spectra Prontos väsksortiment har vi utrustat cykelväskor med smarta batterifack. Vill du plocka med dig ditt batteri kan du snyggt och smidigt placera batteriet på en perfekt plats i väskan.

Du syns i mörkret

 

Spectra Prontos produkter är utrustade med reflekterande element som kompletterar cykelns reflexer vid mörkercykling.

Koll på små ting

Cykelkorgar och cykelväskor är utrustade med små fack att stoppa nycklar, mobil eller andra små ting för att enkelt komma åt eller undvika att sakerna åker runt i väska eller korg.

För nordiskt klimat

 

Cykling i alla väder kräver rätt utrustning. Precis som våra Crescent cyklar så är cykeltillbehören från Spectra Pronto utvecklade för ett tufft nordiskt klimat. Det gäller såväl material som konstruktion. Aluminium som står sig mot salt och väta, genomtänkta vattenavvisande tyger och smarta regnskydd med reflekterande material att trä över väskor och korgar.

Klicka på och klicka av

 

Med det svenskutvecklade AVS-klicksystemet kan du enkelt klicka av och ta med din korg in i affären eller ta av den för att ge plats åt din träningsväska. Merparten av Spectra Prontos tillbehör är utrustade med det smarta klicksystemet för att du snabbt och smidigt ska kunna rusta om din elcykel.

Mixa och matcha

 

Med smarta tillbehör skräddarsyr du din elcykel efter dina behov. Fäst träningsväskan på pakethållaren eller använd dubbla cykelkorgar för att lösa storhandlingen på vägen hem. Mixa och matcha efter vad du behöver, från dag till dag, från morgon till kväll eller från en säsong till en annan

Cykelväskor
 • Upptäck våra cykelväskor från Spectra Pronto

  Visa cykelväskor
 • Sherpa

  Sherpa

  150 SEK / mån
  1 129 SEK
 • Strike

  Strike

  150 SEK / mån
  1 249 SEK
 • Buddy

  Buddy

  150 SEK / mån
  1 279 SEK

Gör din cykel komplett med Spectra Pronto

Spectra Pronto gör din cykel till en everyday hero på ett klick

Utvecklad i Varberg

Spectra Pronto är framtaget av vårt produktutvecklings team i Varberg med målsättning att skapa ett tillbehörssortiment som gör din cykel eller elcykel till den optimala vardagshjälten.

produktutveckling-crescent
0