Marija Aurell inspirerar

TA ÄVENTYRET FRÅN ASFALT TILL SKOG

GRUS G1+ är en fartsyndare uppför, nedför och på vägen däremellan. Vår ädlaste gravel cykel som utmanar dig att ta cyklingen – och konditionen – till en ny nivå. Men också en ny nivå av äventyr, från oupptäckta grusvägar i närområdet till storslagna cykeläventyr genom landet och vidare. GRUS G1+ är den perfekta cykeln för varierad terräng och bra fart under hjulen!

Träffa Marija 


Marija Aurell är cykelentusiats, livstilsentrepenör och pulscoach som njuter av alla sorts äventyr på två hjul. Marija älskar racer cykling med fart längst landsvägarna, MTB över stock och sten - och där emellan har GRUS blivit en ny favorit som förenar de två världarna. Marija har gjort mängder av roliga äventyr på GRUS G1+ och här delar hon ett urval sina favorit äventyr med G1+.

 

 Marijas GRUS äventyr


 • Kattegattleden från söder till norr - Bikepackning extra allt, ett flerdagars äventyr med boende i skog och framfart på grus. Magiska vyer och varierad terräng. En njutig cykeltur som utmanar. 
 • Götakanal - Att lyssna på gruset längst Götakanals grusväga, samla upplevelser och nya möten helt kravlöst. Ett sommaräventyr mitt i svensk sommar, bland får, tyska turister, kanalbåtar och broöppningar. 
 • Nya grusvägar, det oplanerade - Kanske det bästa av allt, en känsla av total frihet. Att låta nyfikenheten styra vilken av alla små grusvägar jag väljer att svänga ner på. En tur som bygger på ren lust och äventyrsvilja, jag vet inte när den slutar och vart jag kommer - men jag är fri vilket är det finaste av allt! 
 • Gotlands grusvägar - Vackert, platt och fartfyllt. 
Bild
Marijas Favoriter
 • Grus G1+ carbon 1x11-vxl

  Grus G1+ carbon 1x11-vxl

  1 160 SEK / mån
  39 995 SEK
 • Skärmset 46/622 svart pluspkt

  Skärmset 46/622 svart pluspkt

  150 SEK / mån
  429 SEK
 • Hjälm Urbana MIPS 58-61 svart

  Hjälm Urbana MIPS 58-61 svart

  150 SEK / mån
  1 329 SEK

 

SHIMANO GRX RX600

 

Utrustad med Shimanos finaste komponentgrupp för ändamålet - GRX RX600

 

FYRA RAMSTORLEKAR

 

Helt i kolfiber med en finkalibrerad ram i 4 olika storlekar för den perfekta sittställning

 • Ett grusäventyr - Upptäck nya stigar på en Gravel

  Till äventyrsrapport
 • Med grussmaker och skattletarblick längst kattegattleden.
 • Ta reda på mer om vår Gravel kategori

 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha de senaste nyheterna om våra produktnyheter och de bästa tipsen för din cykling? Fyll i dina uppgifter genom att klicka på knappen nedanför och häng med oss genom vårt nyhetsbrev!

GRUS G1+

Ta reda på mer om Crescent Gravel

0