ELAST COMPACT LONGTAIL

SMIDIG OCH KOMPAKT LASTCYKEL MED EL FÖR FAMILJELIVET

Enklare familjelogistik i kompakt format. ELAST är Crescents nya 20” lastcykel med el och plats för flera barn och massor med prylar, utan att ta mycket mer plats än en vanlig elcykel. Med unika tillbehörskombinationer kan du skräddarsy din ELast efter din familjs behov och livsstil. Oavsett om det är barnsitsar, korgar, väskor eller andra tillbehör, växer denna elcykel med din familj och erbjuder flexibilitet som passar alla stadier av livet. ELast är nya tidens familjetransport och en kraftmaskin liten nog att ta plats hos varje familj.

Över 15 unika kombinationer 

Denna kompakta longtail, eldrivna lastcykel är inte bara smart i sitt designkoncept utan är också en idealisk lösning för att skjutsa små och lite större barn. Denna lastcykel med el har plats för ett eller två barn bak, i barnstol, eller på kudde med en praktisk båge som omsluter pakethållaren. Ramen är stark nog att bära upp till 210 kg vikt och pakethållaren bak godkänd för 65 kg. ELast är utvecklad för att lasta, en eldriven lastcykel.

Stark, smidig och flexibel

ELast gör det enkelt och kul att cykla, även när du lastar tungt. Att du har med dig halva familjen och mat för en vecka, märks nästan inte på denna lättnavigerade lastcykel med el och små hjul. En kraftig motor av toppklass ger hela 85 nm extra kraft i benen. Trots sin kraftfulla prestanda är ELast en otroligt flexibel och smidig eldriven lastcykel, tack vare genomtänkt geometri och smarta lösningar. Dess kompakta design gör att den får plats överallt, perfekt för stadslivet, eller där utrymmet är begränsat. Genom att vinkla styret 45 grader och justera sadeln med en snabb manöver, blir ELast enkel att ge utrymme för. I all sin litenhet ger ELast maximalt med komfort, med och utan last.

 

Smidig och flexibel

ELast gör det enkelt och kul att cykla, även när du lastar tungt. Att du har med dig halva familjen och mat för en vecka, märks nästan inte på denna lättnavigerade lastcykel med el och små hjul. ELast är också otroligt flexibel och smidig, du kan enkelt justera sadeln och vinkla styrekt 45 grader för ännu mindre plats. 

 

Elast och tillbehör
 • cover

  Sidoväskor longtail

  150 SEK / mån
  1 795 SEK
 • Säkerhetsräcke longtail

  Säkerhetsräcke longtail

  150 SEK / mån
  1 495 SEK

 

Lös familjelogistiken: Fördelar med Elast eldriven lastcykel

 

 • Över 15 unika kombinationer: ELast erbjuder en anpassningsbarhet som möter alla familjers unika behov. Oavsett om det är barnsitsar, lastkorgar eller andra smarta tillbehör, kan du skräddarsy din ELast för varje tillfälle. 
 • Maximal packvolym för minimal yta: Trots sin packvolym och möjlighet att ta med två  barn i olika åldrar tar ELast med sina små 20” hjul minimal plats. Vinkla styret 45 grader och justera snabbt upp och ner cykelns sadel. 
 • Växer med familjen: ELast är en lastcykel med el som växer i takt med familjen och du kan skjutsa två barn samtidigt, från första åren till skolålder. 
 • Säkerhet i Fokus: Alltid aktiverad belysning, integrerat bromsljus och reflexdetaljer för en trygg cykeltur.
 • Ett riktigt kraftpaket: Kvalitetsmotor från Shimano med hela 85 nm och ett 500 wh batteri som ger dig kraft och uthållighet
 • Modern teknik smidigt integrerad: Femväxlat baknav och kraftfulla hydrauliska bromsar ger dig kontroll i trafiken.

Bli vår ambassadörsfamilj

Vi söker en ambassadörsfamilj som tror på smart vardagsmobilitet lika mycket som vi gör. Är ni den rätta familjen för att agera ansiktet utåt för Elast, sprida ordet om hållbar transport och vara pionjärer när det kommer till smart mobilitet på två hjul. Ansök idag och en Crescent Elast med tillbehör anpassade för din familjs unika behov kan bli eran.

Skräddasy med tillbehör

Den stora fördelen med Elast är att det finns mängder av möjligheter att rusta cykeln efter just ditt behov och din familjesituation. Förändras familjesituationen övertid kan nya tillbehör tillgodose nya behov. Elast är den eldrivna lastcykeln som är kompatibel med flera barnsitsar från Bobike som vi rekommenderar. Läs mer om passande barnsitsar för Elast här. Nedan listar vi fler av våra favorittillbehör för Elast - spana in: väskor, korgar och annat.

Tillbehör till Elast
 • Sherpa

  Sherpa

  150 SEK / mån
  1 129 SEK
 • Strike

  Strike

  150 SEK / mån
  1 249 SEK
 • Buddy

  Buddy

  150 SEK / mån
  1 279 SEK

 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha de senaste nyheterna om våra produktnyheter och de bästa tipsen för din cykling? Fyll i dina uppgifter genom att klicka på knappen nedanför och häng med oss genom vårt nyhetsbrev!

ELAST COMPACT LONGTAIL

Ta reda på mer om vår eldrivna lastcykel Elast

0