Svava 16”, 0-vxl

112 SEK / mån
Totalt Rek. pris
2 995 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

2 995 SEK
Visa butikssaldo hos närmaste utlämningsställe
(Det var en gång...) En sagolik barncykel in i minsta detalj. Svava 16" finns i rosa med kaniner eller i turkos, där cykeln berättar en traditionell saga med annorlunda touch. Här är det prinsessan som räddar prinsen från den stora draken.

Den mjuka sadeln har fått mönster och hjulens fälgar en matchande färg. Däcken har reflexsidor för maximal synlighet. Likt alla våra barncyklar så är denna cykel byggt för maximal säkerhet och en hög kvalité som håller länge. Material och komponenter är valda för att tåla vårt svenska klimat. Från aluminiumramen med sin starka lack till rostfria ekrar och skruvar. Sadel och handtag är snälla mot barnets hud och REACH-godkända.

Cykeln har fotbroms bak samt handbroms. Fram sitter cykelkorg för små samlare och bak en pakethållare för bollen eller mjukisdjuret. Svava har lackade skärmar, kedjeskydd och stöd.

HÖGSTA KVALITET

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

KVALITETSKOMPONENTER

KVALITETSKOMPONENTER

När vi väljer delar till en cykel tänker vi på säkerhet, prestanda, hållbarhet och glädje. Vi bygger den för svenska förhållanden och gör allt vi kan för att varenda cykel som rullar ut från fabriken i Varberg ska bli en trevlig kamrat som du ska kunna umgås med i vått och torrt under många år framöver. Därför är varje liten del på varje modell vald med omsorg och testad gång efter annan innan den godkänns för montering. TEC-komponenter utvecklar vi själva, andra tar vi fram i samarbete med ledande producenter. Men en sak har alla gemensamt: de är utvalda för att göra det hårda jobb en cyklist förväntar sig att en Crescent ska klara.

Kortfakta

Material
Nej
Storlekar
26 CM
Färger
Rosa, Turkos
Ramtyp
Junior
Ram
Aluminium
Antal Växlar
1
Växelreglage
Nej
Bakväxel
Nej
Framväxel
Nej
Bromsar
Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra

Teknisk Specifikation

Material
Nej
Storlekar
26 CM
Färger
Rosa, Turkos
Ramtyp
Junior
Ram
Aluminium
Antal Växlar
1
Växelreglage
Nej
Bakväxel
Nej
Framväxel
Nej
Bromsar
Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
Vevparti
28T 102 mm
Styrstam
Aluminium
Styre
Nej
Sadelstolpe
Stål svart, 27,2mm
Sadel
Spectra Dots/Flowers
Motorplacering
Nej
Däck
16X1.75" med reflexrand
Handtag
Spectra
Pedaler
Barn, nylon
Skärmar
Stål
Stöd
Aluminium
Pakethållare
Stål
Vikt
10.6
Kassett
16T
Bakdämpare
Nej
Styrlager
Nej
Gaffel
High-Tensile stål
Hjul
Nej
Hjulstorlek
Nej
HjulFälg
KT/Aluminium
Kedja
Spectra/KMC STD.
26
B260 mm
C397 mm
E318 mm
G71°
H68°
I0 mm
J110 mm
K255 mm
L352 mm
Upplägg avgift 445
Månadspris(36 mån) 112
Kreditkostnad 1489
Effektiv Ränta 41.06
Totalbelopp 4484

Detaljer

(Det var en gång...) En sagolik barncykel in i minsta detalj. Svava 16" finns i rosa med kaniner eller i turkos, där cykeln berättar en traditionell saga med annorlunda touch. Här är det prinsessan som räddar prinsen från den stora draken. Den mjuka sadeln har fått mönster och hjulens fälgar en matchande färg. Däcken har reflexsidor för maximal synlighet. Likt alla våra barncyklar så är denna cykel byggt för maximal säkerhet och en hög kvalité som håller länge. Material och komponenter är valda för att tåla vårt svenska klimat. Från aluminiumramen med sin starka lack till rostfria ekrar och skruvar. Sadel och handtag är snälla mot barnets hud och REACH-godkända. Cykeln har fotbroms bak samt handbroms. Fram sitter cykelkorg för små samlare och bak en pakethållare för bollen eller mjukisdjuret. Svava har lackade skärmar, kedjeskydd och stöd.
Andra produkter i kategorin
CYCLEUROPE I SVERIGE

0