ELI & ELVA

TOPP HYBRIDER MED BOSCH SMART SYSTEM

Toppmoderna hybridelcyklar för full komfort – Eli och Elva är inte bara cyklar; de är en fusion av elegans och innovation. Med det avancerade elsystemet från Bosch får du inte bara en pålitlig partner på vägen, utan också en cykel som anpassar sig efter dina behov. Upplev kraften i våra hybridcyklar, utrustade med en imponerande motor som levererar ett vridmoment på 75Nm, vilket ger dig en smidig och kraftfull körupplevelse.

Bosch Smart System - För en smartare cykelupplevelse

Upplev en revolutionerande cykelupplevelse med Bosch Smart System, hjärtat i Eli och Elva. Denna nya och intelligenta teknologi levererar ger dig full isikt och överblick i din cyking. Genom att koppla upp din telefon till cykelns elsystem får du en sömlös helhetsupplevelse. Trådlös kommunikation som ger en sömnlös design, se kördata i mobilen och aktivera eBike lock i telefonen när du lämnar din cykel. Cykla in i framtiden med Eli och Elva och låt Bosch Smart System guida dig till en smartare och mer njutbar färd.

 

Mer om Bosch - Det Smarta Systemet

MODERN MODULLÄR FORMFAKTOR I EXKLUSIV DESIGN

Eli och Elva har en och samma grundgeometri, skillnaden är att Elva har sluttande överrör och där med ett lägre insteg än Eli.Oavsett modell sitter du bekvämt i sadeln i en lätt framåtlutad position som minimerar vindmotståndet. I elcykelns ram är det kraftfulla 500 Wh PowerPack-batteriet från Bosch smidigt integrerat, precis som kablage för växlar och bromsar. Eli och Elva har en stilren estetik och exklusiv design.

 

Till Eli och Elva

Aerodynamisk geometri och exklusiv design

Eli och Elva har aerodynamiskt design och bygger på samma grundgeometri, skillnaden är att Elva har sluttande överrör och där med ett lägre insteg än Eli. Oavsett modell sitter du bekvämt i sadeln i en lätt framåtlut position som minimera vinsmotståndet. I ramarna är det kraftfulla 500 Wh PowerPack-batteriet från Bosch smidigt integrerat precis som kablag för växlar och bromsar. Eli och Elva har en stilren estetik och exklusiv design. 

 

Till Eli och Elva

Eli och Elva
 • Elder 20S, 10-vxl

  Elder 20S, 10-vxl

  1 021 SEK / mån
  34 995 SEK
 • Elda 20S, 10-vxl

  Elda 20S, 10-vxl

  1 021 SEK / mån
  34 995 SEK
 • Eli 20B, 11-vxl

  Eli 20B, 11-vxl

  1 299 SEK / mån
  44 995 SEK
 • Elva 20B, 11-vxl

  Elva 20B, 11-vxl

  1 299 SEK / mån
  44 995 SEK

 

Full komfort och maxad cykling: Fördelar med Eli och Elva


 • Bosch Smart System: Eli och Elva är utrustade med det senaste elsystemet från Bosch, vilket inte bara ger en pålitlig prestanda utan också integrerar smarta funktioner för en sömlös och effektiv körupplevelse. Läs mer om Bosch - Det smarta systemet här
 • Kraftfull Motor med 75Nm: Upplev en imponerande kraft och smidighet med den kraftfulla motorn på 75Nm. Med denna motor tar Eli och Elva cyklingen till nya höjder och gör varje tur till en behaglig upplevelse.
 • Smart Fästen för Väska eller Korg: Pakethållaren är utrustad med smarta fästen som gör det enkelt att klicka på och ta av väskor eller korgar. Framtill finns dolda fästen för att montera en extra pakethållare från Spectra Pronto serien. Detta gör Eli och Elva mycket användarvänliga och anpassningsbara för olika behov och situationer.
 • Punkteringsfria Spectra Pergo Däck: De punkteringsfria Spectra Pergo-däcken är optimerade för allroundpendling på slätt underlag. Med dessa däck får du en pålitlig och problemfri körning samtidigt som du njuter av komfort och stabilitet på vägen.
 • Design och Tillverkning i Varberg: Eli och Elva är skapade med stolthet på svenska västkusten, och varje detalj är noggrant utformad för att leverera en unik cykelupplevelse.

Skräddasy med tillbehör

Matcha din Eli och Elva med tillbehör som är anpassade för cykeln. Nedan listar vi våra favoritväskor, korgar, lås, pakethållare och hjälmar som matchar med just Eli och Elva.
Tillbehör för Eli och Elva
 • Sporty

  Sporty

  150 SEK / mån
  1 249 SEK
 • Strike

  Strike

  150 SEK / mån
  1 249 SEK
 • Wirelås plug-in 1500mm

  Wirelås plug-in 1500mm

  150 SEK / mån
  249 SEK
 • Kättinglås plug-in RCL+ 140

  Kättinglås plug-in RCL+ 140

  150 SEK / mån
  369 SEK
 • Baker Boy

  Baker Boy

  150 SEK / mån
  1 199 SEK
 • Cykelhjälm Nice MIPS

  Cykelhjälm Nice MIPS

  150 SEK / mån
  1 279 SEK

 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha de senaste nyheterna om våra produktnyheter och de bästa tipsen för din cykling? Fyll i dina uppgifter genom att klicka på knappen nedanför och häng med oss genom vårt nyhetsbrev!

ELI OCH ELVA

Ta reda på mer om Crescents Elhybrider

0