2022/10/05

Crescents nya elcykelsortiment 2023

 

En ny generation elcyklar - bredare och mer utvecklat än någonsin!

 

Upptäck en helt ny generation av elcyklar och funktionella tillbehör. Satsningen är den största i vår över hundraåriga historia och markerar en ny epok av hållbar mobilitet. Sortimentet är anpassat efter nya levnadsmönster och förutsättningar i samhället med målsättningen att göra våra elcyklar till vår tids vardagshjältar.


– Vi måste göra det enkelt för alla som vill att både jorden och kroppen ska må bra. Därför lanserar Crescent nu ett helt nytt sortiment av elcyklar och tillbehör med fokus på vardagscykling och pendling. Bättre lastmöjligheter, komfort och enkelhet i användandet har varit ledstjärnor i utvecklingen, säger Johanna Smedberg, marknads- och affärsutvecklingschef på Cycleurope och ansvarig för Crescents produktuveckling.


Skandinavisk, avskalad design med en sömlös integration av nya system och smart teknologi har varit viktiga ledord i skapandet – tillsammans med hög komfort och enkelhet i användandet. Nya pakethållarlösningar fram och bak möter ett nytt tillbehörssortiment – Spectra Pronto – som har tagits fram för att matcha Crescents elcyklar optimalt.

 

Produktyheterna är vårt sätt att möta nya krav på framtidens mobilitet med fokus på pendling och att lösa vardagspusslet för cyklisten.

0