2024/02/23

Crescent på plats på Stora Cykelmässan

 

2024/02/23

Vi ses på stora Cykelmässan i Skövde


Den 9 – 10 mars är vi på plats på Stora Cykelmässan i Skövde för att visa upp vår senaste serie av elcyklar. Vi på hoppas att få möjlighet att träffa dig där. Det här är en spännande tid för oss och alla som längtar efter smartare, mer hållbara transportlösningar.

 

Vi har alltid drivits av innovation med kvalitet, och nya smarta lösningar för cyklisten. Vår nya flotta av elcyklar är inget undantag. Oavsett om du är ute efter en hybrid, en SUV-elcykel, en smidig citycykel, en robust lastcykel eller en terränggående el-mountainbike, har vi något som passar just dina behov. Våra elcyklar är designade för att ge dig det bästa av två världar: elens kraft och den hälsosamma aktiviteten att cykla.

 

I vår monter på mässan kommer vårt team av elcykelexperter, inklusive produktcheferna bakom våra nya modeller, att vara på plats för att dela med sig av sin kunskap. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta elcykeln som matchar din livsstil.

 

Vår produktchef Martin Hjertberg vill särskilt framhålla:


"Om du någonsin funderat på vilken elcykel som är rätt för just dig, så är detta tillfället att få alla dina frågor besvarade. Men här finns också mycket att hämta för den som redan är elcykelcyklist. Vi är här för att guida dig rätt, visa hur din elcykel kan anpassas efter dina unika behov med de rätta inställningarna och tillbehören. Vi har skapat ett sortiment av tillbehör som gör din elcykel till den ultimata vardagshjälten."


Missa inte chansen att se alla våra nyheter samlade på ett ställe.Elcyklar erbjuder en fantastisk möjlighet att minska vårt beroende av bilar, minska utsläpp och samtidigt leva ett mer aktivt liv. På Stora Cykelmässan kan du inte bara lära dig mer om dessa fördelar utan också uppleva dem själv genom att testa våra elcyklar.

 

Så, oavsett om du vill göra din pendling effektivare, lösa logistiken med att hämta barn och handla, eller bara njuta av friluftslivet med familj och vänner, kom och upptäck vad vi har att erbjuda. Vi ser fram emot att träffa dig. Ses på mässan!

 

Upptäck elcykelnyheter från Crescent

0