BOSCH

eBike system 2

Bosch eBike system 2

 

Bosch eBike system 2 är ett pålitligt system som tryggt tar dig fram på vägarna. Elsystemet är välbeprövat sedan många år tillbaka och vi använder det på utvalda modeller i vårt elcity-sortiment. Systemet är känt för sin goda kvalité. Med avtagbar display erbjuder Bosch eBike system 2 även ebike Lock.

 

eBike Lock är det perfekta komplementet till ett mekaniskt lås: Motorassistansen inaktiveras automatiskt när cykeldatorn tas bort. Den elektroniska spärren låses upp igen när samma cykeldator återansluts. Displayen och ljudsignaler indikerar när funktionen är aktiverad igen.

Motorn

Bosch Active Line

Med denna smidiga och tysta centermotor tar du dig enkelt fram både på lugna vägar och mitt i stadens puls. Med en mjuk och kontrollerad acceleration och ett knappt märkbart pedalmotstånd är din elcykel alltid lätt att trampa. Den smäckra designen och motorns låga vikt gör att motorn är snyggt integrerad i cykelramen. Motorn har ett vridmoment på 40 nm och är kraftfull nog att ge dig den assistans du och din cykel behöver i en citymiljö. Med 4 assistanslägen bestämmer du själv hur mycket hjälp du vill ha av motorn upp till en hastighet på 25 km/h.

Batteriet

Bosch PowerPack Pakethållarbatteri 

Boschs batterier är kända för hög effekt och lång livslängd. Med imponerande räckvidd, lång livslängd och intelligenta system är Boschs litiumjonbatterier bland de modernaste på marknaden. Bosch PowerPack pakethållarbatteri kombinerar låg vikt med ergonomisk design och är ett smidigt batteri som är lätt att hantera.

Displayen

Bosch Purion Display

Med Purion-displayen har du den nödvändigaste informationen om din cykling i sikte. Den stilrena designen samlar relevant information på en liten, lättläst display. Samtidigt som du har ett stadigt grepp på styret kan du enkelt navigera dig genom alla funktioner med tummen.

Bosch
 • Elvira, 7-vxl

  Elvira, 7-vxl

  966 SEK / mån
  32 995 SEK
 • Elvira, 7-vxl

  Elvira, 7-vxl

  966 SEK / mån
  32 995 SEK
 • Eli 20B, 11-vxl

  Eli 20B, 11-vxl

  1 299 SEK / mån
  44 995 SEK
 • Elston 20B 5-vxl

  Elston 20B 5-vxl

  1 299 SEK / mån
  44 995 SEK
0