cykELkärlek - vårt serviceprogram

 

3 Års garanti med cykelkärlek

Våra elcyklar är noga framtagna och utvecklade för att hänga med dig år efter år. Men för att din cykel ska få en lång livslängd och du ska få bästa möjliga cykelupplevelse behöver din cykel kärlek, omsorg och service. Vi erbjuder 3-års garanti för alla våra elcyklar, helt i linje med det kvalitétsgrepp som, löper som en orange tråd genom Crescents historia. För att din garanti ska vara giltig behöver du serva din cykel enligt vårt serviceprogram cykELkärlek.

 

För att din garanti ska vara giltig behöver du:

1. Registrera elcykel. Har du en uppkopplad elcykel görs detta automatiskt via Crescent Koppla appen. Har du inte en uppkopplad elcykel registrerar du din elcykel här

2. Serva. Följ serviceprogrammet cykELkärlek, se nedan.

3. Signera. Se till att få en signatur i din servicebok av den Crescent elcykelspecialist som servar din elcykel.

4. Köpbevis. Spara kvitto eller annat inköpsbevis av din elcykel.

 

 

 

  ❤

CYKELKÄRLEK

Vårt serviceprogram

Serva din Crescent hos en av våra auktoriserade Crescent elcykelspecialister som finns runt om i hela Sverige. Följ följande serviceprogram. 

3 månader - En första kontroll av din elcykel ska göras 3 månader efter du tagit din elcykel i bruk. Elsystem och cykel kontrolleras. Växlar och display justeras. Denna service är gratis om du lämnar in din elcykel hos den återförsäljare som du köpte den av (Rek hos annan återförsäljare är ca 349 kr)

En gång om året (var 500 mil eller 100 laddningscykler) - Vid denna service görs en fördjupad kontroll av elsystemet. Nu får din elcykel massor med kärlek i en mer omfattande service; kugghjul kontrolleras och packningar i motorn rengörs och fettas in. Säkerhetsrelaterade komponenter kontrolleras och dessutom underhålls drivlina och vajrar. Denna service görs varje år, var 500:e cyklade mil eller var 100:e laddcykler (det alternativ som innefaller först).

Vill du veta aktuella priser? Vänd dig till din lokala elcykelspecialist!


Ta reda på mer 

Vilken Elcykel är du?

Hej Elcyklist

Hur fungerar Elcykeln?


 

Bli en del av crescentfamiljen

Vi delar tips och trix för din Crescent, släpper nyheter och massor av inspiration. Och såklart vill vi gärna ta del av dina cykeläventyr, dela dina ögonblick med oss!

FÖLJ OSS @crescentcyklar på instagram och facebook

 

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0