Träna dig i cykelform!

ICA-coacherna tipsar om sina favoritövningar

 

träning_coacherCykling är en skonsam träningsform som bränner mycket kalorier. Men som med all annan träning krävs det en god grundläggande teknik och helst att du tränar med ett upplägg som innebär att du hela tiden ökar motståndet och distansen. Detta kallas också för progressionsträning. Cykelträning som grundträning är toppen för att bygga kondition och styrka. Kompletterar du även med styrketräning kommer du dessutom att komma i god from för andra motionsformer, som ICA Klassikerns övriga grenar, simning, löpning, skidåkning.

ICA-coacherna Josephine Tjernström och Mikaela Naess har koll på vilka övningar du lätt kan göra hemma eller på gymmet som gör att du snabbt kommer i toppform inför cyklingen.

 

  • Styrka och rörlighetsträning: Satsa på höftlyft, sumoknäböj, plankan, situps och tåhävningar
  • Inomhusträning: Spinning, crosstrainer.
  • Backlöpning: ger dig starka ben som behövs när du vill trycka på i spurten

 
Tillbaka till ICA-klassikern!

10% PÅ CRESCENT HYBRID

Du som vill cykla får 10%* vid köp av 1 st Crescent hybrid (till ord. pris) och cykeltillbehör från TEC (vid ett och samma köptillfälle) under perioden 14/3 – 3/7 2016, samt en fri service i 12 månader. Visa upp ditt startbevis samt ICA-kort i kassan.

50% PÅ SERVICE

ICA-klassikerdeltagare som inte köper en ny cykel får 50 %* på en grundservice (allmän översyn) mot uppvisande av startbevis samt ICA-kort. Rabatten gäller på arbetskostnaden och ej vid reparationsarbeten

Crescent är stolt sponsor till
Cycleurope i Sverige