Tillbehör för en roligare och bekvämare cykling

Prylguide inför ICA Klassikern

 

När du införskaffat de nödvändiga måste-prylarna kan du gå vidare till de grejer som bara gör livet på cykelsadeln lite bekvämare och för den delen ännu roligare. Peter Mattisson, prylexpert på Cycleurope listar här sina favoriter.

GLASÖGON – Ett par bra glasögon skyddar mot regn, starkt ljus och inte minst flugor och andra småkryp som kan hamna synfältet på landsvägen. Gör cyklingen betydligt behagligare.

RÄTT KLÄDER – En bra cykeltröja och en undertröja är en bra början, kläderna ska sitta tight och är konstruerade för att transportera bort svetten. Armvärmarna är också en favorit, som går att ha uppdragna under cykelvästen om det till en början är kyligt, men som enkelt kan rullas ned och hänga runt handlederna om det blir varmare.

RAMVÄSKA – I ramväskan som fästs i ramen bakom styret kan du förvara lite grejer som gör din tur lite trevligare, en sportbar eller något annat ätbart, och din mobiltelefon. Vissa modeller har plastfickor så att mobilen kan ligga synlig med fungerande skärm.

CYKELAPP/CYKELDATOR – Oavsett om du använder dig av någon av de populära cykelapparna (appen Strava är en av de mest populära), cykeldator eller gps-dator så kommer du med dess hjälp att kunna få ut mer av din cykling. Att veta hur snabbt du cyklar för tillfället, snitthastighet och annan intressant statistik kan hjälpa dig att förbättra dina tider.

 
Tillbaka till ICA-klassikern!

 

10% PÅ CRESCENT HYBRID

Du som vill cykla får 10%* vid köp av 1 st Crescent hybrid (till ord. pris) och cykeltillbehör från TEC (vid ett och samma köptillfälle) under perioden 14/3 – 3/7 2016, samt en fri service i 12 månader. Visa upp ditt startbevis samt ICA-kort i kassan.

50% PÅ SERVICE

ICA-klassikerdeltagare som inte köper en ny cykel får 50 %* på en grundservice (allmän översyn) mot uppvisande av startbevis samt ICA-kort. Rabatten gäller på arbetskostnaden och ej vid reparationsarbeten

Crescent är stolt sponsor till
Cycleurope i Sverige