ELSUV ELGOT & ELSKA

CITYCRUISER MED FULLKOMFORT

Välkommen till framtidens cykling, där stil, teknik och komfort smälter samman i våra SUV-modeller, Elska och Elgot. Dessa elcyklar är skapade för att förena det bästa av två världar - en modern look med avancerad teknik och en kraftfull konstruktion som går hand i hand med personlig anpassning. Gör dig redo att göra din vardag enklare, bekvämare och roligare.

Stark motor och full komfort 

Våra eSUV modeller är elcyklar utrustade med en kraftfull Shimano 6100-motor som ger 60 Nm vridmoment och tar dig smidigt genom stadens gator, grusvägar och enklare skogsstigar. Med ett lätt mönstat däck med en bredd på hela 60 mm får du en mjuk och bekväm cykeltur på stadens alla underlag. eSUV:en är en snygg och bekymmersfri cruiser, redo att följa med dig på alla sorters pendling och stadsäventyr.


Till våra SUV-modeller

Avslappnad geometri och sportig look 

Med en avslappnad geometri och en kortare avstånd mellan styre och sadel, ger Elgot & Elska dig bekväm översikt och trygghet i trafiken. Upplev komforten med en ergonomisk design och en perfekt kombination mellan avslappnad komfort och en sportig look, med fokus på  säkerhet och ergonomi.

 

Till våra eSUV-modeller

Avslappnad geometri och sportig look 

Med en avslappnad geometri och en kortare avstånd mellan styre och sadel, ger Elgot & Elska dig bekväm översikt och trygghet. Upplev komforten med en ergonomisk design och en perfekt kombination mellan avslappnad komfort och en sportig look, med fokus på säkerhet och ergonomi.

 

Till våra eSUV-modeller

E-SUV sortiment
 • Elska 20S, 5-vxl

  Elska 20S, 5-vxl

  1 132 SEK / mån
  38 995 SEK
 • Elgot 20S, 5-vxl

  Elgot 20S, 5-vxl

  1 132 SEK / mån
  38 995 SEK

 

Maximera din cykelupplevelse: Fördelar med Elgot och Elska

 

 • Robust Konstruktion för Alla Utmaningar: Våra E-SUV-modeller är byggda för att möta vardagens utmaningar med kraft och stabilitet.
 • Säkerhet i Fokus: Alltid aktiverad belysning, integrerat bromsljus och reflexdetaljer för en trygg cykeltur.
 • Modern teknik smidigt integrerad: Shimanos femväxlade baknav och kraftfulla hydrauliska bromsar ger dig kontroll och topp-prestanda.
 • Praktiska Pakethållare med AVS+ Klicksystem: Förberedda för ditt vardagsliv med fram- och bakpakethållare för enkel lastning och funkar med Barnsits
 • Design och Tillverkning i Varberg: Elgot och Elska är skapade med stolthet på svenska västkusten, och varje detalj är noggrant utformad för att leverera en unik cykelupplevelse och kvalitet för nordiska förhållanden.

Skräddasy med tillbehör

Vår eSUV modeller är utrustade med pakethållare både fram och bak. Bakpakethållaren har AVS+ vilket gör det möjligt att rusta cykeln med en barnsits som enkelt och säkert klickas på och av pakethållaren. Nya Bobike GO MAXI AVS+ barnsits är specifikt testad och godkänd för att sitta på pakethållaren som kommer med Crescents eSUV Elska och Elgot.Läs mer om passande barnsitsar för våra E-SUV modeller här. Nedan listar vi fler av våra favorittillbehör för vår eSUV:ar - spana in: väskor, korgar, lås och hjälmar.

Tillbehör till SUV elcyklar
 • Wirelås plug-in 1500mm

  Wirelås plug-in 1500mm

  150 SEK / mån
  249 SEK
 • Cykelhjälm Nice MIPS

  Cykelhjälm Nice MIPS

  150 SEK / mån
  1 279 SEK
 • Baker Boy

  Baker Boy

  150 SEK / mån
  1 199 SEK
 • Kättinglås plug-in RCL+ 140

  Kättinglås plug-in RCL+ 140

  150 SEK / mån
  369 SEK
 • Sporty

  Sporty

  150 SEK / mån
  1 249 SEK
 • Strike

  Strike

  150 SEK / mån
  1 249 SEK

 

Vad är egentligen en eSUV cykel?

 

 • En eSUV ingår i familjen hybrid elcyklar. Modellen utgår från samma lite sportiga geometri som en elhybrid men har en robustare look och kraftigt dimensionerade däck.

 • eSUV:en delar också egenskaper med en elmountainbike som tar sig fram överallt men har ett slätare däckmönster som lämpar sig bättre för stadstrafik. 

 • Hög komfort med bra dämpning, bredare däck och robustare geometri = Perfekt för stadens kullerstensgator och höga trottoarkanter. 

 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha de senaste nyheterna om våra produktnyheter och de bästa tipsen för din cykling? Fyll i dina uppgifter genom att klicka på knappen nedanför och häng med oss genom vårt nyhetsbrev!

ELMOUNTAINBIKE

Ta reda på mer om Crescents SUV modeller

0