barnsitsguide

GUIDE: Hitta rätt barnsits

 
 
RÄTT BARNSITS TILL DIN CYKEL

En cykel eller elcykel är ett smidigt sätt att transportera dig och de minsta i familjen i vardagen. Att finna den rätta barnstolen till din cykel och behov kan vara en utmaning som vi gärna hjälper dig med. Crescents barnstolsguide hjälper dig att få en snabb och bra översikt över vilka barnstolar som passar vilken cykel. 

 

Barnstolar och Barnsitsar: Din Guide till Säkert Cyklande. Vi förstår att ditt barns säkerhet kommer i första hand och därför har vi skapat en guide för att underlätta ditt sökande av rätt barnstol eller barnsits. Här kan du läsa om de senaste och mest pålitliga och populära barnstolarna och barnsitsarna för cyklar och elcyklar, samt få tips och råd om hur du väljer den som passar just dig och dina behov. För den moderna småbarnsföräldern är cykeln ett oumbärligt transportmedel. Därför är det viktigt att välja en barnstol eller barnsits som är säker, bekväm och anpassad till din cykeltyp och dina dagliga ändamål. Vare sig du har en traditionell cykel eller en modern elcykel, kommer vår guide leda dig rätt.

Ladda ner barnsitsguide

 

 

I våran översikt kan du se samtliga av våra elcykel och cykelmodeller matchade med barnsitsar som de är komplatibla med. Du får även en överblick av total max.last och max last per pakethållare och modell. Ladda ner här

Hitta rätt med Crescents barnstolsguider 

Vid val av cykelbarnstol, säkerställ vilken barnstol som fungerar med din cykel, ta barnets ålder, storlek och vikt i beaktning, samt stolens funktioner och komfort.I Crescents guider för barnstolar och barnsitsar kan du snabbt få en översikt kring vilka barnstolar och barnsitsar som passar Crescents cykelmodeller. På vår produktsida för cykeltillbehör kan du läsa mer om de olika cykelbarnstolarna, barnsitsarna samt se aktuella priser. Är du på gång att köpa en ny cykel eller elcykel så kan du se vilka stolar, sitsar och andra tillbehör som passar just den cykel du är intresserad av på cykelns produktsida.

 

LADDA NER VÅR BARNSITSGUIDE: RÄTT SITS TILL RÄTT CYKEL


Rammonterad barnstol eller barnstol på pakethållaren?

När du ska hitta rätt barnstol till din cykel är det viktigt att överväga olika monteringsalternativ. Vilka monteringsalternativ för barnstol är möjliga för din cykel? När du väljer barnstol till din cykel är det primärt två monteringsalternativ: rammonterade och de som monteras på pakethållaren.


Rammonterade cykelstolar är stabila och säkra, men kräver en kompatibel ram med passande rörprofil och utrymme för fäste.

Pakethållarstolar är lätta att montera och bra om ramen inte tillåter montering, men var noga med att kontrollera att pakethållaren är godkänd för kravet att bära upp en barnstol (27 kg) eller en barnsits (35 kg) .

 

Oavsett om du väljer en rammonterad eller pakethållarmonterad modell, se till att följa monteringsinstruktioner och rekommendationer noga. Lycka till med ditt val och njut av många härliga cykelturer med ditt barn!

 

 

Bild

Rammonterad barnsits

Bild

Pakethållarmonterad barnsits

Manual för montering av barnsits 

Manual för montering av barnsits följer med i ditt köp när du köper en barnsits från Polysport eller Bobike. Du kan också ladda ner under manualer, klicka här för att hitta din monteringsanvisning. 

 

 
 
 
2023/09/19

Elcyklar

Hitta din Crescent vardagshjälte idag

0