Cyklopedia

Utrusta din cykel för semester

 

Hur utrustar jag min cykel rätt?

 

Det kan kännas svårt att utrusta cykeln på bästa sätt inför semestern. Ska du på cykelsemester eller vill du bara kunna få med dig all packning ner till stranden på ett enkelt och smidigt sätt? Här kommer våra bästa tips från Thomas Yngvesson, Crescents specialist på cykeltillbehör och utrustning. Han har tagit fram sina favoriter inför sommaren. Med hjälp av dessa tips kan du få med dig allt du behöver i sommar!

UTRUSTNING

Välj rätt utrustning för din cykel

THOMAS YNGVESSON - PRODUKTCHEF CYKELTILLBEHÖR

Thomas personliga tips för hur du utrustar din cykel för dagsturer som ger den bästa sommarcyklingen!

Spectra Sporty

En väska som passar perfekt till att sätta på pakethållaren bak. Sporty är utrustad med AVS klicksystem, vilket betyder att du enkelt klickar på och av väskan på cykelns pakethållare. Sporty har flera olika fickor och kommer med ett reflekterande regnskygg för de mindre soliga dagarna. Tack vare sin mjuka form så rymmer Sporty allt du behöver ha med dig på dagsturen;  handukar, picknick och kanske en boll? Vill du bära väskan på ryggen går det lika bra, då den kommer med band även för det.

 

Spectra Buddy

Är du ute efter en sidoväska, eller två? Då kommer Buddy att passa dig. Även denna väska är enkel att sätta på och av. Buddy och Sporty jobbar väldigt bra ihop de dagar du ska ha med dig lite extra under semestern. Den perfekta kombon när du ska ge dig ut på en längre tur. Buddy kommer också med ett passande regnskydd, som dessutom är reflekterande.

 

Spectra Baker Boy

Har du en frampakethållare? Där funkar Baker Boy perfekt. Baker Boy är en lägre korg med insats i vattenavvisande tyg. Stoppa i din väska, handduk och övriga saker som ska följa med dig ut på tur. Baker boy har även en smidig ficka för dina små saker, som nycklar och annat. Denna korg är utrustad med det smarta AVS systemet som gör det enkelt att klicka på och ta av korgen. Ett regnskydd kommer med för de grå dagarna.

 

Bobike Go Barnsits

Ska barnen med ut på cykeltur i sommar? Då är det en Bobike Go du ska ha. Med denna barntransport behöver du inte krångla. Bobikes barnsitsar är skapade för att vara extra säkra med dubbla väggar.  Bobike Go är en barnstol som finns med olika fästsystem. Har du ett AVS + system på din cykels pakethållare så kan du välja modellen med AVS klicksystem. I annat fall så väljer du en modell med traditionellt fäste. Läs mer om vilken barnsits som passar just din cykel i vår barnsitsguide

Barnsitsen går även att låsa fast. Med Bo Bike Go kan hela familjen följa med ut på äventyr!

Nu är du redo att njuta av sommarcyklning när den är som bäst!

Tillsammans med Spectra Pronto och Bo Bike Go kan du uppleva cykling på semstern på bästa sätt!

 

 • Sherpa

  Sherpa

  150 SEK / mån
  1 129 SEK
 • Strike

  Strike

  150 SEK / mån
  1 249 SEK
 • Buddy

  Buddy

  150 SEK / mån
  1 279 SEK
0