Låt inte kylan hindra dig från att cykla - klä dig rätt!

LAGER-PÅ-LAGER-PRINCIPEN

Skydda dig smart mot kylan med hjälp av den berömda lager-på-lager-principen. Med flera tunna lager kan du enkelt justera din klädsel efter temperaturen.  Om du är osäker på om din klädsel är tillräcklig är ett tips att ha med ett tunt extraplagg i fickan eller ryggsäcken, då kan du smidigt addera ytterligare efter behov.

KLÄ DIG ULLIGT!

Ull är ett bra alternativ till underställ i microfiber, det håller både värmen och transporterar bort fukt från kroppen.

HÅLL HÄNDERNA VARMA MED HUMMERVANTAR

DSC_8932

 

Behåll värmen och smidigheten med hummer-designade vantar, de är utformade för att hålla dina händer varma under de kallare dagarna i sadeln, utan att kompromissa på flexibilitet eller grepp.

HJÄLMMÖSSA PÅ!

”50% av kroppsvärmen försvinner ut genom huvudet” och ”huvudet är kroppens skorsten” är säkert uttryck du fått höra sen barnsben för att behålla mössan på under kyliga utomhusdagar. En mössa under hjälmen som täcker öron och nacke är därför att föredra under kalla cykelpass. Välj en mössa med ett material som skyddar både mot vind och är vattenfrånstötande så blir vintercyklingen så mycket roligare!

SKOSKYDD MOT KALLA VÅTA FÖTTER

Välj rejäla skoskydd av neopren att klä skon med, det håller vind och vatten borta och du får gladare fötter som orkar längre.