Team JR 26”, 10-vxl

240 SEK / mån
Totalt Rek. pris
7 595 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

7 595 SEK
Visa butikssaldo hos närmaste utlämningsställe
Team Junior 26" är en bra instegs-mtb när det är dags att växa i en större hjulstorlek och börja tävla eller träna på allvar. Årets modell är uppgraderad på alla fronter. Ramen är mer kompakt, lättare, starkare och i ärlighetens namn mer lämpad för träning, tävling och skoj i skogen än cykelturer till skolan. De stora hjulen ger fart, stabilitet och rullar enkelt över rötter, stenar och andra hinder.
Styre, styrstam och sadelstolpe är märkta TEC Obvius, vilket innebär att de är lika lätta och starka som delarna som sitter på de flesta av Crescents fullstora mtb. Växelgruppen är Shimanos 10-växlade Deore med 34-kuggars singelklinga fram. Kendadäck monterade på Tec-hjul rullar lätt och ger fäste i de flesta typer av terräng. Sun Tour-gaffeln med lock out är också uppdaterad. Dämpningen tar udden av ojämnheterna och gör det enklare att hålla linjen in i nästa krök. De hydrauliska skivbromsarna är effektiva och kraften i dem är lätt att kontrollera, så att inbromsningarna blir exakta och säkra. Team Junior 26" passar cyklister från 130-160 cm. En bättre mountainbike att ta de första seriösa tramptagen på är svår att hitta, och den är enkel att uppgradera vid behov.

KVALITETSKOMPONENTER

KVALITETSKOMPONENTER

När vi väljer delar till en cykel tänker vi på säkerhet, prestanda, hållbarhet och glädje. Vi bygger den för svenska förhållanden och gör allt vi kan för att varenda cykel som rullar ut från fabriken i Varberg ska bli en trevlig kamrat som du ska kunna umgås med i vått och torrt under många år framöver. Därför är varje liten del på varje modell vald med omsorg och testad gång efter annan innan den godkänns för montering. TEC-komponenter utvecklar vi själva, andra tar vi fram i samarbete med ledande producenter. Men en sak har alla gemensamt: de är utvalda för att göra det hårda jobb en cyklist förväntar sig att en Crescent ska klara.

Kortfakta

Material
Nej
Storlekar
33 CM
Färger
Svart matt
Ramtyp
Dam, Herr
Ram
Aluminium
Antal Växlar
10
Växelreglage
Shimano® Deore®
Bakväxel
Shimano® Deore®
Framväxel
Nej
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano 315®

Teknisk Specifikation

Material
Nej
Storlekar
33 CM
Färger
Svart matt
Ramtyp
Dam, Herr
Ram
Aluminium
Antal Växlar
10
Växelreglage
Shimano® Deore®
Bakväxel
Shimano® Deore®
Framväxel
Nej
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano 315®
Vevparti
TEC 34T 170mm
Styrstam
TEC Obvius Aluminium EXT: 70MM
Styre
Nej
Sadelstolpe
TEC Obvius Aluminium 27,2mm
Sadel
Spectra Race
Motorplacering
Nej
Däck
Kenda 26X2.10"
Handtag
TEC Silicon med låsring
Pedaler
Spectra, nylon med stål krage
Pakethållare
Nej
Vikt
13.1
Kassett
Shimano® HG-50 11-36
Bakdämpare
Nej
Styrlager
Nej
Gaffel
Dämpad, SunTour XCT HLO, 80mm
Hjul
Nej
Hjulstorlek
Nej
HjulFälg
TEC Aluminium
Kedja
KMC X10
33
B340 mm
C528 mm
E400 mm
G71°
H74°
I35 mm
J110 mm
K366 mm
L561 mm
Upplägg avgift 445
Månadspris(36 mån) 240
Kreditkostnad 1489
Effektiv Ränta 12.95
Totalbelopp 9084

Detaljer

Team Junior 26" är en bra instegs-mtb när det är dags att växa i en större hjulstorlek och börja tävla eller träna på allvar. Årets modell är uppgraderad på alla fronter. Ramen är mer kompakt, lättare, starkare och i ärlighetens namn mer lämpad för träning, tävling och skoj i skogen än cykelturer till skolan. De stora hjulen ger fart, stabilitet och rullar enkelt över rötter, stenar och andra hinder. Styre, styrstam och sadelstolpe är märkta TEC Obvius, vilket innebär att de är lika lätta och starka som delarna som sitter på de flesta av Crescents fullstora mtb. Växelgruppen är Shimanos 10-växlade Deore med 34-kuggars singelklinga fram. Kendadäck monterade på Tec-hjul rullar lätt och ger fäste i de flesta typer av terräng. Sun Tour-gaffeln med lock out är också uppdaterad. Dämpningen tar udden av ojämnheterna och gör det enklare att hålla linjen in i nästa krök. De hydrauliska skivbromsarna är effektiva och kraften i dem är lätt att kontrollera, så att inbromsningarna blir exakta och säkra. Team Junior 26" passar cyklister från 130-160 cm. En bättre mountainbike att ta de första seriösa tramptagen på är svår att hitta, och den är enkel att uppgradera vid behov.
Andra produkter i kategorin
CYCLEUROPE I SVERIGE

0