Team Crescent D.A.R.E

D.A.R.E betyder Dream, Aim, Reach, Elevate och är ledorden för att skapa en härlig teamspirit och teamwork i laget.

Team Crescent D.A.R.E vill inspirera, motivera och ständigt vara i framkant för en sportslig utveckling inom damsporten, oavsett nivå. Vårt mål är att tävlingsarrangörerna ska vilja ha oss på startlinjen för att de då vet att vi skapar actionfyllda tävlingar där inget blir vunnet utan en kamp.

Crescent är huvudsponsor för en av de mest omtalade världscuptävlingarna för damer och därmed känns det naturligt att teamet 2018 kommer att satsa ännu hårdare på att utveckla internationellt starka cyklister. Detta gör vi bland annat genom att skapa hårda tävlingar på hemmaplan. Vi vågar mer och satsar större.

Team Crescent D.A.R.E består av följande cyklister:

 

TILINA LEVIN

Tilina är tillsammans med Team manager Tina Levin initiativtagare till Team Crescent DARE,
och den enda åkaren som är kvar från tidigare säsonger.

 

KRISTINA MORIN

Brandman på jobbet, tvåbarnsmamma och elitcyklist på fritiden, det är inte svårt att förstå att Morin har det rätta pannbenet och fokuset för att satsa stenhårt på sin favoritgren; tempo. Som bäst en femteplats på tempo-SM som visade att hon är åkstark och en utpräglad tempocyklist att räkna med.

 

ALEXANDRA NESSMAR

 

MALIN RYDHOLM

 

ALICE ANDERSSON 

Efter några säsonger i Stockholm CK’s damlag har Alice Andersson inför 2018 valt att byta lag till Team Crescent D.A.R.E.

 

ELLINOR HUUSKO 

Efter att ha kört i ett danskt team sedan hon var 17 år gammal har Ellinor nu valt att vända hemåt mot Sverige och byn där hon är uppväxt – Team Crescent D.A.R.E i Staffanstorp. Ellinor har länge varit en av de med vassast spurt i den svenska damklungan och det gläder oss att ha fått med Ellinor på vårt orangea tåg.

CYCLEUROPE I SVERIGE

0