En Svensk Klassiker

Gemenskap, inspiration och motivation. Det är tre nyckelfaktorer för populariteten hos En Svensk Klassiker.  En Svensk Klassiker är en idrottsutmaning utöver det vanliga där du inom en 12 månaders period skall skida Engelbrektsloppet eller Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. Vår mission är att göra Sverige och svenskarna friskare och grundtanken är att motivera till motion och träning året om. Genom projekt som Skolklassikern, ICA-klassikern och Arbetsplatsklassikern uppmanar vi till rörelse i hela Sverige oavsett ålder. Det har man lyckats med långt över förväntan och det har fört med sig många fler positiva effekter än någon kunde ana.

Sedan starten 1971 har hittills cirka 100 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern. Intresset för de olika klassikerloppen är stort och ökar ständigt. Totalt deltar 180 000 personer per år i de olika arrangörernas klassikerlopp.

TÄVLING! VINN ETT KLASSIKERPAKET!

Vi gillar när du rör på dig! Därför ger vi dig och en kompis chansen att vinna varsitt startpaket till En Svensk Klassiker. Det finns flera olika distanser på de 4 klassikerloppen, så de flesta kan ta sig an utmaningen. Närmaste utmaning är Vätternrundan. Tävla på facebook på: www.facebook.com/crescentcyklar

Där tävlar ni genom att GILLA, DELA och lägga en KOMMENTAR och SKRIV VARFÖR NI VILL GÖRA EN SVENSK KLASSIKER. 

Bäst motivering vinner! Tävlingen pågår fram till 12 maj 2019.

 

TÄVLINGSREGLER:

1. Vinsten gäller för två personer, åldersgräns 18 år.

2. Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren.

3. Om inte annat anges ansvarar Cycleurope Sverige AB (CESAB) inte för extra kostnader i samband med vinsten.

4. CESAB står ej för försäkring. Det åligger vinnaren själv att ha relevant försäkring för aktivitetsloppen såvida inget annat anges.

5. Vinnarens namn och bild kan komma att användas för kommersiellt syfte på crescent.se eller på annan annonsplats.

6. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

7. CESAB förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

8. Samarbetspartners kan komma att kontakta deltagare via sociala medier eller telefon.

9. Anställda på Cycleurope Sverige AB får ej delta i tävlingen.

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0