Elcykeleffekten

Elcykel innebär helt nya möjligheter till motion. Motorn ger dig hjälp på traven, men du måste ändå alltid trampa. Och det är då, i den rörelsen, som effekterna uppkommer. När du cyklar elcykel från Crescent blir du smartare, gladare och friskare. Dessutom spar du tid och pengar. Och gör en insats för miljön.

Upplev elcykeleffekten!


Smartare

Elcykling ger dig bättre koncentration och gör så att du kan ta till dig information bättre. Du lär dig nya saker lättare och kommer ihåg det du lärt dig. Resultaten ser man inte enbart i skolan, utan också i arbetslivet. Du blir smartare genom livet.

LÄS MER OM HUR DU BLIR SMARTARE AV ATT CYKLA ELCYKEL


 


Gladare

När du cyklar elcykel laddas hjärnan med belöningsämnen som till exempel endorfiner. De negativa tankarna försvinner. Du blir lycklig. Det är till och med så att människor med bra kondition mer sällan drabbas av depression.

LÄS MER OM HUR DU BLIR GLADARE AV ATT CYKLA ELCYKEL


 


Friskare

När du cyklar elcykel får hjärta och övriga muskler jobba. Träningen ger dig bättre blodcirkulation och stärker kopplingarna mellan hjärnans delar. Du blir lugn och harmonisk. Och tål stress bättre. Dessutom motverkar träning hjärt- och kärlsjukdomar, viss diabetes och cancer.

LÄS MER OM HUR DU BLIR FRISKARE AV ATT CYKLA ELCYKEL


 

 

Snabbare

Vi och andra har utmanat bil och buss i Stockholm och Göteborg. Och kommit fram till att elcykeln är det klart snabbaste transportmedlet i stan. Du slipper köer, kan ta genvägar och cykla ända fram till dörren.

LÄS MER OM HUR DU SPARAR TID GENOM ATT CYKLA ELCYKEL


 


Ekonomisk

Att äga och använda elcykel är billigare än både bil och buss. Med ett enkelt räkneexempel får du svar på vad en elcykel kan göra för din ekonomi. Hur lång tid skulle det ta för dig att räkna hem din elcykelfavorit?

LÄS MER OM HUR DU SPARAR PENGAR GENOM ATT CYKLA ELCYKEL


 


Miljövänligare

Att äga och använda elcykel är mer miljövänligt än både bil och buss. Elcykelns totala koldioxidutsläpp är bara en knapp tiondel av bilens. Dessutom går det åt mindre asfalt och andra material för att bygga och underhålla en fungerande cykelinfrastruktur.

LÄS MER OM HUR DU GÖR EN INSATS FÖR MILJÖN GENOM ATT CYKLA ELCYKEL

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0