EGOING CENTERMOTOR

Ett system med centermotor har en sensor som gör att systemet känner av vilken kraft du lägger på pedalerna. Det ger dig full kontroll i alla lägen och en genuin körkänsla som liknar den du får på en ”vanlig” cykel – men utan svett. Detta system är ett riktigt effektpaket med många newtonmeter, det märks i uppförsbacken! Finns på Crescents sportiga hybrider med batteri som är semi-integrerat i underröret och på Crescents citycyklar med integrerat batteri i pakethållaren.

 


EGOING BAKHJULSMOTOR

Ett system med bakhjulsmotor i kombination med batteri på ramens underrör ger en stabil pigg elcykel som gör cyklingen till ett rent nöje. En s.k hastighetsmomentsensor ger assistans i fem fasta lägen om 12,5 km/h,17,5 km/h, 21 km/h, 23 km/h och 25 km/h. En elcykel för dig som vill känna effekten av elassistans i varje tramptag. Finns på Crescents EL-Hybrid K50.

 

 

 

HÄR HITTAR DU DIN EGOING ELCYKELMANUAL

När du köper en Crescent elcykel med EGOING elsystem får du med en manual som innehåller anvisningar och råd kring din cykel. Du kan ladda ner din elcykelmanual nedan.

FRAMHJULSMOTOR

Om du har en Elina, Elwin eller Ella har din cykel en framhjulsmotor. Ladda ner din manual till EGOING Framhjulsmotor här!

CENTERMOTOR

Om din cykel är en Elda, Elder, Eloise, Elton, Elora eller Elmo har den en centermotor. Ladda ner din manual till EGOING centermotor här!

BAKHJULSMOTOR

Om du har en Elis (årsmodell 2019 eller tidigare), Elly eller Kraft K50 har den en bakhjulsmotor. Ladda ner din manual till EGOING bakhjulsmotor här!

 

 

 

 

 

 

 

 

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0