Crescent - Koppla

Upptäck elcykeln och elcykeleffekten

Elcykeln är en attitydförändrare och en möjliggörare som får dig att tänka nytt och tänka smart. Vi talar om ett nytt sätt att ta sig fram – överallt! En superhjälte, som tack vare sin motor ger dig superkrafter i benen, men också alla fina hälsofördelar som en vanlig cykel för med sig. Att cykla elcykel är att ta ställning för miljön och dessutom ekonomiskt och tidsbesparande. Vi kallar det elcykeleffekten!

 

Elcykel - Koppla

Elcykel - För vem?

  • För dig som vill pendla till jobbet utan svett
  • För dig som vill ha superkraft i benen för att hänga på någon annan
  • För dig som funderat på moped men är öppen för alternativ
  • För dig som vill ha ett ekonomiskt alternativ till andrabilen
  • För dig som vill ta ställning för en bättre morgondag
  • För dig som vill älska motvind

 

Den smarta elcykeln

Trygg, säker och uppkopplad. Aldrig otrygg på vägen och aldrig rädd för att få cykel eller batteri stulet - En solklar vision för vart vi vill ta våra smarta Elcyklar. Genom uppkoppling får du kontroll och översikt på din cykel, direkt ifrån mobilen kan du stänga av elsystemet, se var din cykel är och få notiser om den förflyttas från trygg zon. Dessutom skickar din cykel ut kraschrapport vid omkullkörning, har stöldskyddat batteri och GPS-spårning. Vi kallar det Koppla - smart cykelteknologi, för en säker cykling och ett tryggt ägande. 

Läs mer om alla smarta funktioner här

Säkerhet och trygghet för cyklisten är, och har alltid varit, vår högsta prioritet när vi utvecklar våra cyklar. Vi blir aldrig helt klara eller nöjda utan fortsätter alltid vårt arbete framåt men ibland behöver man stanna upp och reflektera. Idag är vi både stolta och glada över att våra smarta elcyklar är tryggast i Sverige. 

Elcykel - Koppla

 

Förstå, köpa och äga elcykel

Vi guidar dig till rätt elcykel och ger dig all information du behöver veta för ett tryggt och säkert ägande. Här hittar du allt om hur en elcykel fungerar, hur du tar hand om din elcykel och vad som är viktigast att tänka på vid köp av en elcykel.

Hur fungerar Elcykeln?

Hej Elcyklist

Köpa Elcykel
CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra

0