En långsiktig satsning från ICA och Crescent

Under våren drar ICA-klassikern igång. Se den som en förenklad version av En Svensk Klassiker, där deltagaren cyklar, simmar, springer och åker skidor i sin egen takt på hemmaplan. Varje moment pågår under flera veckor och vi på Crescent samarbetar med ICA när det gäller cykelmomentet.

För oss är det naturligt att engagera oss i en så här bred satsning på folkhälsan. Vi har under alla år spridit budskapet om hur cykling kan få oss att må bra på flera sätt.
Genom vårt engagemang i ICA-klassikern vill vi inspirera dig att upptäcka det positiva och roliga med cykling.

EXKLUSIVT ERBJUDANDE PÅ CRESCENT CYKLAR OCH SERVICE

Hos våra återförsäljare* kan du som genomför en ICA-klassiker ta del av fina erbjudanden:

Specialdesignade Crescent hybridcyklar i limiterad upplaga, exklusivt till ICA-medlemmar som gör ICA-klassikern. Rek. pris 5995:- för en Atto och Femto ICA special edition (Ordinarie pris 7495:-). Erbjudandet gäller fr.o.m 10 april – 2 juli 2017.

*Här hittar du samtliga Crescentåterförsäljare som är som är partner till ICA-klassikern. Erbjudandet gäller hos anslutna partnerbutiker under kampanjperioden.

 

Service och Rådgivning

  • 50% på service av din cykel under mars 2017
  • 1 års fri service på köpt cykel under kampanjperioden.
  • Rådgivning om cykel och cykling via Crescents återförsäljare samt via Crescents och ICAs kanaler.

Visa upp ditt startbevis samt ICA-kort i kassan för att ta del av erbjudandena.

Hos våra återförsäljare* och här på siten kommer du att få råd och tips om cykling, cyklar och tillbehör. Tillsammans hjälper vi dig att komma igång!

Läs mer om ICA-klassikern på ica.se/klassikern

Tips på vägen

Du har bestämt dig – Det är ett stort kliv i rätt riktning! Har du allt du behöver? Går cykeln som den ska? Har du rätt tillbehör för ditt cykeläventyr eller vill du kanske komplettera med prylarna som gör livet på cykelsadeln lite enklare? Behöver du kanske hjälp med planering av kost och dryck för att ha tillräckligt med energi under ditt träningspass? Eller de ultimata styrkeövningarna för att underlätta din cykelform och teknik?

Vi har samlat ett gäng tips här för att ge dig de bästa förutsättningarna för din ICA-klassiker! Lycka till!

Crescent är stolt sponsor till
Cycleurope i Sverige