• Hitta rätt elcykel
 • Hitta rätt tillbehör
 • Elcykelväljaren

Elcykel dam

En Crescent damelcykel är ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig, bekväm och stilren cykel. Våra damelcyklar är designad med fokus på att ge dig en optimal cykelupplevelse där ingen uppförsbacke är för lång och motvinden blir ett minne blått. Våra damelcyklar har en ergonomiskt utformad ram som ger dig en bekväm och avslappnad körställning. Välj mellan damelcyklar med framhjulsmotor eller centermotor och/eller ABS-bromsstystem.

Säkerhet och Tyrgghet

För oss på Crescent står säkerheten alltid i fokus. Alla våra damelcyklar är utrustade med kraftfulla bromssystem. Utvalda damelcyklar har vi även utrustat med ABS-bromsar för extra säker inbromsning. Vi har utrustat våra demelcyklar med inbyggt belysningssystem, både för fram- och bakljus. Detta gör att du syns tydligt i trafiken, oavsett om det är dag eller natt.

Stilren damcykel

Våra damelcyklar är framtagna med noggrant utvalda färger och detaljer. Du kan välja mellan olika modeller och stilar för att hitta en cykel som passar din personliga smak och stil. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös look eller en modern och trendig design kommer du att kunna hitta en Crescent damelcykel som matchar dig.

Matcha med rätt tillbehör

Köp till smarta cykeltillbehör som du kan klicka av och på din Crescent damelcykel. Alla våra Crescent damelcyklar har bak-pakethållare med integrerat AVS-klicksystem och majoriteten har det även på frampakethållaren. Klicka enkelt på en praktisk cykelkorg eller väska för att bära dina ärenden. Du kan enkelt anpassa din cykel efter dina behov, från dag till dag, från en säsong till en annan eller från vardag till helg. Skapa din kompletta damelcykel med smarta tillbehör från Spectra Pronto.

Läs mer
filter
Filtrering och urval (1 Rensa alla)
Hur ska du elcykla? :
 1. Pendla
 2. Långturer för nöje
Vart ska du elcykla? :
 1. I väldigt backig terräng
 2. På stökigt underlag och grus
Hur mycket ska du lasta din elcykel? :
 1. Inget alls
 2. Lite: väska och korg

1 artiklar

 • Elda 50S, 9-vxl

  Elda 50S, 9-vxl

  918 SEK / mån
  31 995 SEK

1 artiklar

0