RASK R80 16", 1-vxl

RASK R80 16", 1-vxl

150 SEK / mån
Totalt Rek. pris
4 295 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

4 295 SEK
Visa butikssaldo hos närmaste utlämningsställe
Lätta, säkra och coola R80 16". En mountainbike för de minsta cyklisterna som vill utveckla sina färdigheter i skogen. Fokus varit att ta fram en lätt och teknisk cykel. Ramar, gafflar, hjul utvecklade i material som man normalt finner på lätta racer och MTB. Lätta hjul och däck ger cyklandet en extra boost. Trigger växelreglage och bromshandtagen är anpassade för att ge små händer full kontroll. Lätta och kraftfulla v-bromsar ser till att få stopp även på de livligaste turerna. Utväxling, styrbredd och vevarmlängder är millimeteranpassade för att matcha juniorens kroppens anatomi.
Som ny mountainbikecyklist ligger fokus på att bli vän med cykeln och att trampa, därför kommer denna cykel utan växlar. Passar juniorer ca 95 - 110 cm.

puff_hogstakvalitet

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

Kortfakta

Storlekar
20 cm
Färger
Grön
Ramtyp
Unisex
Ram
Trippelreducerade rör
Antal Växlar
1
Växelreglage
0
Bromsar
V-Broms
Vevparti
32T 102mm
Styrstam
Ahead
Sadelstolpe
Aluminium svart 25,4mm

Teknisk Specifikation

Storlekar
20 cm
Färger
Grön
Ramtyp
Unisex
Ram
Trippelreducerade rör
Antal Växlar
1
Växelreglage
0
Bromsar
V-Broms
Vevparti
32T 102mm
Styrstam
Ahead
Sadelstolpe
Aluminium svart 25,4mm
Sadel
Fizik Taiga
Däck
Kenda Booster XC 29X2.20, 60tpi, vikbart
Handtag
TEC
Pedaler
Barn, nylon
Vikt
6,9 kg
Kassett
16T
Gaffel
Stel aluminium
HjulFälg
Aluminium
Kedja
KMC RB
20
B200 mm
C393 mm
D773 mm
E305 mm
F430 mm
G70°
H72°
I100 mm
J25 mm
K289 mm
L319 mm
Upplägg avgift 445 SEK
Månadspris(36 mån)
150 SEK

Enligt kontovillkoren kan det finnas krav på lägsta inbetalningsbelopp, vilket kan medföra högre månadsbelopp än vad som annars skulle blivit fallet. I sådana fall förkortas i stället återbetalningstiden.

Kreditkostnad 1460 SEK
Effektiv Ränta 24.65 %
Totalbelopp 5755 SEK

Detaljer

Lätta, säkra och coola R80 16". En mountainbike för de minsta cyklisterna som vill utveckla sina färdigheter i skogen. Fokus varit att ta fram en lätt och teknisk cykel. Ramar, gafflar, hjul utvecklade i material som man normalt finner på lätta racer och MTB. Lätta hjul och däck ger cyklandet en extra boost. Trigger växelreglage och bromshandtagen är anpassade för att ge små händer full kontroll. Lätta och kraftfulla v-bromsar ser till att få stopp även på de livligaste turerna. Utväxling, styrbredd och vevarmlängder är millimeteranpassade för att matcha juniorens kroppens anatomi. Som ny mountainbikecyklist ligger fokus på att bli vän med cykeln och att trampa, därför kommer denna cykel utan växlar. Passar juniorer ca 95 - 110 cm.
Andra produkter i kategorin
CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0