Knytt Walk

150 SEK / mån
Totalt Rek. pris
1 195 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

1 195 SEK
Visa butikssaldo hos närmaste utlämningsställe
Tuff balanscykel med en ram som är gjord i magnesium, denna lätta cykel gör det lätt för barnet att snabbt hitta balansen för att sedan kunna ta steget till en större cykel med pedaler.

puff_hogstakvalitet

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

Kortfakta

Storlekar
20: 60-100
Färger
Orange
Ramtyp
Dam, Herr
Vikt
2,4

Teknisk Specifikation

Storlekar
20: 60-100
Färger
Orange
Ramtyp
Dam, Herr
Vikt
2,4
20
B200 mm
Upplägg avgift 445 SEK
Månadspris(36 mån)
150 SEK

Enligt kontovillkoren kan det finnas krav på lägsta inbetalningsbelopp, vilket kan medföra högre månadsbelopp än vad som annars skulle blivit fallet. I sådana fall förkortas i stället återbetalningstiden.

Kreditkostnad 764 SEK
Effektiv Ränta 189,12 %
Totalbelopp 1959 SEK
Andra produkter i kategorin
CYCLEUROPE I SVERIGE 

Crescent sjosala_logotyp PEAK_logotyp 

0