Barncyklar

Vi som jobbar på Crescent vet att det inte är någon barnlek att bygga bra barncyklar. Cyklar för barn ska vara säkra att använda och minst lika slittåliga som våra vuxenmodeller. När du ska köpa en barncykel eller juniorcykel vill du såklart att den ska hålla i många år framöver och samtidigt vara säker för både lek och utflykter.

Bland Crescents barn- och juniorcyklar hittar du cyklar med ramar i snygga färger och häftiga mönster. Här finns något för alla åldrar, stilar och personligheter. Bland våra minsta cyklar finns balanscyklar utan trampor - ett bra sätt att förbereda sig inför att börja cykla på riktigt. Du kan skaffa roliga tillbehör till cyklarna och de är byggda för att hålla länge så de kan gå i arv till syskon, eller ge dig ett bra pris på andrahandsmarknaden.

Säkra cyklar för alla barn

Crescents barncyklar håller en hög standard för tåla svenska förhållanden och vara säker att använda för att cykla till skolan, åka på cykelutflykt med eller för skoj och lek på skogsstigen. Med Crescents barn- och juniorcyklar kan du ge dina barn ett säkert och hållbart sätt att upptäcka världen på.

Läs mer
filter

8 artiklar

8 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE 

Crescent sjosala_logotyp PEAK_logotyp 

0