CRESCENTUTMANINGEN 2018

En Svensk Klassiker med Crescent – CYKELN TILL FRAMGÅNG!

Nu är det hög tid att du utmanar din kompis, partner, kollega eller granne. Tävla i Crescentutmaningen genom att utmana en av dina vänner på någon av våra Svenska klassiker 2018!

Allt ni behöver göra är att dela en bild eller film på Instagram när ni tränar tillsammans, motivera varför just ni skall vinna.

De 5 personer som på roligast sätt genom bild och text utmanar sin kompis på Crescentutmaningen vinner varsin startplats till En Svensk Klassiker 2018, Tjejklassikern 2018 eller Halvklassikern 2018.

Önskar ni enbart delta i ett av loppen så går det givetvis bra!

 

Såhär tävlar du

Följ @Crescentcyklar på Instagram

Lägg upp en bild på dig och din kompis som du vill utmana. Låt bild och text visa varför du utmanar just denna kompisen och skriv i vilken klassiker du vill utmana i. Var kreativ! (Tänk på att ha en öppen Instagramprofil)

Tagga personen och hashtagga inlägget med:
#CRESCENTCYKLAR
#CRESCENTUTMANINGEN2018

Tävlingen pågår fram till och med 16 februari 2018. Vinstens värde varierar mellan 5990–9990 kr och går inte att byta mot kontanter. Vinnarna väljs ut av en jury bestående av: Johanna Smedberg, Daniel Theander och Tove Zetterquist, Cycleurope Sverige AB. Vinnarna publiceras på crescent.se senast en vecka efter avslutad tävling. Juryn bedömer de kvalificerade bidragens kreativa höjd i bild och text och väljer ut 5 vinnare som vinner en startplats till sig och sin kompis i samtliga delar inom en Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern. Anställda inom Cycleurope AB kan inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Cycleurope AB/Crescent tar sig rätten att publicera vinnande bidrag i marknadsföringssyfte.

Crescent är stolt sponsor till
Cycleurope i Sverige