pana in rykande färska cykelnyheter från Crescent. Nu finns elcykelnyheter, nya pendlarcyklar och ett helt nytt sortiment med nya mountainbike att spana in. Cyklar utvecklade för svenska förhållanden i cykelfabriken i Varberg.

- Intresset för elcyklar har växt enormt och Crescent har byggt elcyklar för svenska förhållanden i många år. I vårt utvecklingscentrum i Varberg tar vi elcykeln in i framtiden med ett brett sortiment av elcyklar med nya system, smart teknologi och där el-mountainbikes tar ännu mer plats säger Jonas Netterström, VD Cycleurope Sverige.

Det är en bredd av nyheter som möter den som vill är nyfiken på det senaste i cykelväg. Färgmässigt blir är rosa och olika blå toner spännande komplement till svart, vitt och rött, som fortfarande är eftertraktat hos cyklisten. Den för varumärket signifikanta orange färgen återkommer på många av de sportigare nyheterna.

I takt med att intresset för cykelpendling ökar så utvecklar Crescent sortimentet med ännu fler pendlarcyklar som har smarta lösningar för alla typer av pendlare. Det gäller hybridcyklar och elcyklar. Pakethållare med fästen för att klicka på korgar och väskor är ett sådant exempel.

Crescent Elora m Spectra korgCrescent elcyklar m korgCrescent Elsa m klickbar korgCrescent Elder m klickbar vaska

ytt är även hela mountainbikesortimentet där Crescent gör ett omtag som innebär 20 nya MTB-modeller för allt från grusväg, tekniska skogsäventyr till stigcykling. Specarna är nya och cyklarna har fått ett distinkt skandinaviskt formspråk. Namnen på cyklarna Stark, Rask, Ork, Modig och Kraft andas mod, fart och äventyr.

 Crescent MTB