Crescents tjejvätternläger 8 – 10 maj på Comwell Varbergs Kurort

Träna, lära, SPA:a, äta gott och umgås – välkommen till ett Vätternläger – bara för tjejer Tjejvättern fyller 25 år – Jubileumspris: Totalpris 3575 kr
                                                                
Detta ingår i priset: 3 dgr racercykling m. bl.a elitcyklister från Crescent Team D.A.R.E Föreläsningar om kost &träning Startplats till Tjejvättern 6 juni Cykelkläder, Tröja + byxa ur Crescents nya kollektion 2 hotellnätter, helpension, tillgång till SPA Vill du få en extra kick inför sommarens cykelutmaningar? Planerar du att cykla Tjejvättern och vill växla upp på ett annorlunda sätt, i härliga omgivningar, tillsammans med nya vänner och med professionella cyklister till hjälp– då är detta erbjudandet för dig!

Träna Racer med Crescent Team D.A.R.E
Crescents tjejvätternläger i Varberg är för dig som vill utveckla dig som racercyklist. Är du förstagångare när det gäller motionslopp, eller rutinerad cyklist? Vi utlovar träning som utgår från din förmåga och dina mål. Från racerskola och klungkörning till fartgrupper med högre tempo och avancerad teknisk körning. Du som deltar blir en del i Crescent Team Racing. Vill du ses vi den 6 juni igen och cyklar Tjejvättern tillsammans.

Hämta kraft bland nya vänner
Lägret genomförs i samarbete med Comwell Varbergs Kurort – en västkustpärla bara några få steg från havet. Hotellet har ett SPA med saltvattenspool och är specialiserat på träning och rehab. Här bjuds du på kunskap och aktiviteter under hela din vistelse. Mellan träningspassen finns tid för ett SPA besök eller ett dopp från klipporna. Vi äter välkomponerad mat tillsammans i hotellets restaurang Salt & Vatten. Enervit finns på plats och bjuder på energitillskott mellan målen och hjälper dig att ladda för att kunna prestera maximalt under träningspassen på lägret och under Tjejvättern.

Boka innan 12 april, begränsat antal platser
Bokning sker på tel 0340-62 98 00 eller mail: bokning.varbergskurort@comwell.se Uppge Bokningskod: Tjejvättern Anmälan senast 12/4 2015. begränsat antal platser.

Mer om innehållet i Crescents Tjejvätternläger
Träning med proffs: 4 st träningspass på cykel. Leds av damlaget Crescent Team D.A.R.E och Suzanne Gadd Morgonyoga och Coreträning. Cykelkläder I priset ingår även ett set träningskläder (cykelbyxa och cykeltröja) Startplats till Tjejvättern Startavgift till Crescent startgrupp på Tjejvättern den 6 juni ingår. Inspirationsföreläsningar: Lär dig mer om kost, träning och att lyssna till din kropp Cykelmek och cykeltips Hotell, mat och aktiviteter på hotellet Boende 2 nätter (del i dubbelrum Classic) amtliga måltider från middag dag 1 till lunch dag 3 ingår. Bordsvatten ingår till maten. Ev. övrig dryck bekostas av den enskilde gästen. Tilllgång till gym, bad i havsvattenpoolen samt deltagande i pass på hotellets träningsmenyn för de som vill och i mån av tid. Tillägg: enkelrumstillägg för 2 nätter 500:-/person. Tillköp: Thalassobad 450:-/person.

Bra att veta: Egen cykel medtages. Begränsat antal cyklar finns att testa under lägret. I samband med bekräftelse från Crescent på din lägermedverkan så kommer du att få ange storlek på kläder samt förkunskaper/erfarenhet inom cykling så att vi kan sätta samman en bra gruppindelning under lägret.