Elcykel

 • Välj kategori
 • Tips & Guider
 • Träning
 • Elcykeleffekten
 • Vintercykling
 • Cykeltips
 • Cykelfakta
 • Nyheter
 • Engagemang

Mountainbike som elcykel!

På asfalt är en mountainbike inte riktigt lika lättkörd som en hybrid. På dåliga vägar däremot kan den vara både snabbare och bättre. Inte minst med en elmotor. De breda, grovmönstrade däcken på en el-mtb är en fördel på lösa underlag som grus, och även på asfalt om det ligger våta löv på vägarna. På snö och is är el-mountainbiken både säkrare och snabbare. Vill du kombinera pendling med skogskörning så är den el-assisterade mountainbiken fantastiskt rolig och praktisk.

Och tänker du att det inte blir mycket till träning när du har en elmotor till hjälp så får du tänka om. För det första så kan du välja hur mycket eller lite du vill att motorn ska skjuta på. Mindre motor är lika med mer motion. Och kan du inte motstå fartens tjusning utan plockar ut varenda newtonmeter den starka motorn har att bjuda på får du jobba med bål, axlar och armar på ett sätt du inte är vad vid. Kör du på det viset blir du garanterat jättetrött, trots att du har en motor som hjälper dig.

Publicerat:

2021-04-14 13.31

Hur väljer jag rätt elcykel?

STÄLL DIG SJÄLV ETT PAR FRÅGOR.

Hur mycket kommer du att cykla, och var? Ju större avstånd och ju fortare du vill ta dig fram, desto sportigare elcykel kommer du att trivas med. Ska du cykla med tung last, i riktigt backig terräng eller använda din elcykel mycket, till exempel för att pendla ett par mil om dagen så kommer förmodligen en el-hybridmodell med centermotor att fungera bäst för dig. Dessa finns också med dämpad framgaffel om du ska cykla på lite sämre vägar eller vill ha maximal komfort oavsett underlag.

EL-HYBRIDER:

 • Elda
 • Elder
 • Elly
 • Elis
 • Elton
 • Eloise

Om underlaget är riktigt dåligt eller om du vill kombinera vardagscyklandet med lite skoj i skogen så kommer du att stortrivas på en elmountainbike med dämpad gaffel, grova däck och en urstark motor från Shimano och Bosch. Vår serie med EL-MTB heter KRAFT.

EL-MTB:

 • Kraft K30

Cyklar du mest i stan eller kortare sträckor på landsväg och cykelbanor så kan du börja med att titta på el-citymodellerna.

CITY ELCYKLAR:

 • Ellie
 • Elina
 • Elwin
 • Elmi
 • Elora
Om du behöver en cykel för alla tillfällen utan att behöva tänka på vad du ska ha med dig är en lastcykel perfekt för dig.

LASTCYKLAR

 • Max

Publicerat:

2018-04-05 09.42

Elcykeleffekten - tema ekonomi

Oräkneliga är de gånger du hört att du bör ta kollektivtrafiken till jobbet istället för bilen. Ekonomi_orangeDu vet att du skulle tjäna massor av pengar på det också. Men bilen står ju ändå där hemma. Den går när du vill, ofta ända fram till arbetsplatsen. Och förbi förskolan och affären. Det är bekvämt. Men ju fler mil den går desto större blir utgifterna. Reparationskostnader, bränsle, vägtullar/trängselskatter, service och nya däck. Plötsligt har bilen gått så många mil att det är dags att köpa en ny.

Det är nu du börjar fundera på om tunnelbanan, spårvagnen eller bussen ändå är ett alternativ. Fundera då ett varv till. Ett månadskort för buss och tunnelbana i Stockholm kostar 790 kronor*. I Malmö och Göteborg ligger priserna på liknande nivåer. Är det värt det?
Med en elcykel rullar du förbi alla köer, tar genvägar och kommer fram utan förseningar.

Med ett enkelt räkneexempel kan vi dessutom illustrera hur snart du faktiskt tjänar pengar på att cykla elcykel till jobbet:

Låt säga att du köper en elcykel som kostar 15 795 kronor*. Om du köper en sådan cykel istället för ett månadskort hos SL, som kostar 790 kronor varje månad har du efter 20 månader räknat hem din cykel. Därefter glider du fram gratis. I illustrationen här intill utgår vi från den klassiska klyschan att karriärssvensken i genomsnitt arbetar fem år på en arbetsplats innan det är dags att byta jobb. Så om du första dagen på ditt nya jobb cyklar elcykel så kommer dina sista tre år på jobbet i princip vara fria från rese- och pendlingskostnader. Med undantag för slitage- och servicekostnader.

Men räkneexemplet kan bli ännu mer extremt – men inte mindre sannolikt. Ponera att du är nöjd med ditt boende strax utanför stan och planerar att bo där under en längre tid. Barnen ska växa upp, flytta hemifrån, och vips har det gått 20 år. Att räkna på vad det kostar att pendla med bil i 20 år är vanskligt, men säkert är att det är summor vi helst inte vill se. Om du åker kollektivt i 20 år landar kostnad för månadskort någonstans mellan 180 000 – 200 000 SEK. Prishöjningar icke inkluderat.

Det är många elcyklar du kan köpa för de pengarna. Men bättre hälsa och mer glädje kostar inget – det får du på köpet.


BIL ÄR DYRARE ÄN CYKEL.

En ny elcykel kan du få från ca 15 000* kronor. Bilen i vårt exempel kostar 198 000* kronor. Men det är inte enbart nypriset som skiljer elcykel och bil åt. Exemplet är hämtat från Konsumentverkets webbsida www.bilsvar.se och visar ägarkostnaden för en VW Golf VII 1.2 TSI BMT Masters med årsmodell 2016. Om vi slår ut kostnaden per månad under de tre första åren så landar bilen på 4 500 kronor, inklusive bränsle, värdeminskning, försäkring och service. Elcykeln från Crescent i exemplet däremot kostar endast 439 kronor i månaden under samma tid. Driften är sedan endast någon krona per laddning. Till detta får du räkna med en årlig kostnad för service. Bil är i vissa fall praktiskt. Men är det ekonomiskt och miljömässigt försvarbart i stan.

Källa:
http://www.bilsvar.se/sv/Sok-bil/Bildetalj/volkswagen-golf-vii-1.2-tsi-bmt-masters-2016-95907

Läs mer om Elcykeleffekten.

*uträkning baserad på 2017 års siffror

Publicerat:

2018-04-05 09.56

Snabba fakta om elcykel

 • Max hastighet: 25 km/h. Du kan cykla fortare på en elcykel men då kopplas motorn ur och det är dina benmuskler som får stå för farthållningen.
 • Gå-assistans: När du leder elcykeln eller rullar fram i promenadtakt. Hastigheten är begränsad till max 6 km/h.
 • Räckvidd: 45-140 km vid normalt användande och beroende på vilken elcykel du väljer. Tar du ut full effekt så tömmer du batteriet snabbare än om du bara använder batteriet då och då, till exempel i uppförsbackar. Använder du motorn väldigt sparsamt så kan batteriet räcka ännu längre.
 • Batterityp: Litiumjon, 36V. Låsbart för att förhindra stöld. Laddare ingår.
 • Laddtid: Ett helt urladdat batteri tar 2,5-6 timmar att ladda upp. Ett batteri som är mindre urladdat laddas upp snabbare.
 • Hur ofta batteriet behöver laddas: Det beror på hur mycket du cyklar och hur mycket effekt du tar ur batteriet. De flesta klarar sig med en eller ett par laddningar per vecka. Det påverkar inte batteriets livslängd om du laddar ofta.
 • Hur batteriet ska laddas: Du låser upp och lossar batteriet från cykeln. Ta in och sätt det i laddaren som kopplas till ett vanligt vägguttag. Det går också att ladda när batteriet sitter kvar på elcykeln.
 • Effekt: Alla våra elcyklar är på 250W. Vridmomentet varierar. Med ett högre vridmoment upplevs cykeln starkare i acceleration. Citycyklarna har lite mindre vridmoment för att vara sköna och behagliga. Hybriderna är starkare och starkast är våra mountainbikes, där man vill ha en pigg och aktiv känsla.

Publicerat:

2018-04-05 13.22

Hur känns det att cykla på en elcykel?

Har du aldrig provat en elcykel så kommer du antagligen att bli förvånad när du känner hur mycket kraft som finns i motorn. Att starta från stillastående, att ta sig upp för en brant backe, att dra en tungt lastad cykelkärra eller att cykla i hård motvind är plötsligt inga som helst problem.

En varm sommardag blir du svettigare av att åka buss eller tunnelbana än att susa fram på en elassisterad Crescent. Du trampar precis som på en vanlig cykel, men elmotorn gör större delen av jobbet och den ger exakt så mycket kraft som behövs, helt automatiskt. Vill du göra större del av jobbet själv så är det inga problem; välj bara ett effektläge där motorn hjälper till mindre, eller stäng av den helt.

Är du nyfiken på att prova en elcykel? Här hittar du närmaste cykelbutik som säljer Crescent elcyklar.

Vill du veta mer om fördelarna med elcykel så kan du läsa om Elcykeleffekten.

Publicerat:

2018-04-05 13.26

Shimano steps elcykelsystem

Shimano är en världens största tillverkare av cykelkomponenter och de ligger i framkant även inom utvecklingen av elcykelmotorer. Elcyklar med Shimano Steps system finns inom Crescents sortiment av elhybridcyklar och el-citycyklar. En shimanodriven elcykel hjälper dig att komma uppför backar, i sadeln eller när du promenerar bredvid om du önskar det. Inbyggda sensorer känner av hur mycket kraft du lägger på pedalerna och anpassar motorkraften efter det. Vill du ha mer eller mindre hjälp så trycker du bara på knapparna som reglerar effekten.

Till systemet hör en cykeldator som visar effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Du laddar 80% av batteriet på 2 timmar och fullt laddat på 4 timmar. Fullt laddat har det kapacitet att driva cykeln i 60-125 km beroende på vilken av de tre effektnivåerna du använder, om det blåser motvind och hur backigt det är.

 

SNABBFAKTA SHIMANO STEPS

 • Effekt: 250 W
 • Vridmoment: E-6100 (60 Nm), E-8000 (80 Nm)
 • Motorns placering: Centermotor
 • Batteri: Litiumjon 36V, 11,6Ah /418 Wh eller 14 Ah/504 Wh
 • Laddtid: 4 tim
 • Antal effektlägen: 3 + gå-assistans
 • Räckvidd: 60-125 km
 

Publicerat:

2018-04-05 13.27

Go egoing!

VÅRT EGENUTVECKLADE SYSTEM FÖR ELCYKLAR

Crescent har design, utveckling och produktion av elcyklar i Varberg. Vårt egenutvecklade system heter EGOING och är enkelt och robust. Det passar Crescents elcyklar perfekt! Motorerna ger lagom effekt för stadscykling och pendling och systemet är lätt att förstå sig på. Du har fem effektlägen att välja mellan när du cyklar och kan dessutom få hjälp av motorn när du leder din elcykeln.

Två olika typer av display ger dig information på vägen. Merparten av cyklarna med EGOINGsystemet har en LCD display som sitter centralt på styret. Displayen visar valt effektläge, hastighet och hur långt du kan cykla innan det är dags att ladda batteriet. På vissa modeller sitter en enklare display som visar endast effektläge och laddnivå.

Motorn sitter antingen i framhjulet, centralt i vevpartiet eller i bakhjulet och batteriet är integrerat i pakethållaren eller på ramens underrör. Motorns egenskaper och placering och hur systemet är konfigurerat ger elcykeln olika egenskaper. Oavsett motorplacering så har alla elcyklar med EGOINGsystemet s.k ”Gå-assistans”. Det innebär att du kan använda elassistans även när du leder din cykel.

EGOING MED CENTERMOTOR 

Ett system med centermotor har en sensor som gör att systemet känner av vilken kraft du lägger på pedalerna. Det ger dig full kontroll i alla lägen och en genuin körkänsla som liknar den du får på en ”vanlig” cykel – men utan svett. Detta system är ett riktigt effektpaket med många newtonmeter, det märks i uppförsbacken! Finns på Crescents sportiga hybrider med batteri på underröret och på Crescents citycyklar med integrerat batteri i pakethållaren.Detta system är idealiskt när du cyklar i kuperad terrän, med tung last eller i stan där du har många start och stopp längs vägen.

EGOING MED BAKHJULSMOTOR

Ett system med bakhjulsmotor i kombination med batteri på ramens underrör ger en stabil pigg elcykel som gör cyklingen till ett rent nöje. En s.k hastighetsmomentsensor ger assistans i fem fasta hastighetslägen. En elcykel för dig som vill känna effekten av elassistans i varje tramptag. Finns på Crescents sportigaste hybrider med 24 växlar.

EGOING MED FRAMHJULSMOTOR

Nya generationen av framhjulsmotor som är ännu tystare och starkare än den populära föregångaren. Med detta system får du mjuk och skön elcykling med full kontroll på hastigheten genom fem fasta assistanslägen lägen. Batteriet sitter integrerat i pakethållaren. Finns på Crescents city-elcyklar med 3- eller 7-växlar.

 Snabbfakta Crescent EGOING

 • Effekt: 250 W
 • Motorns placering: I framhjulet, bakhjulet eller centermonterad
 • Batteri: Litiumjon 36V, 11 Ah
 • Laddtid: 6 tim (11 Ah)
 • Vridmoment: 38 Nm (framhjul), 45 Nm (bakhjul) eller 80 Nm (centermotor)
 • Antal effektlägen: 5 samt gå-assistans
 • Räckvidd: 50-80 km (upp till 140 km med centermotor i lägsta effektläget)

Publicerat:

2018-04-05 13.30

Långt till jobbet? Rätt elcykel för dig!

Hybriden är en lyckad kompromiss mellan två olika behov: fart och komfort. På en hybrid i rätt storlek sitter du avslappnat och bekvämt. Allt från hjulbas och gaffelvinkel till styrets placering i förhållande till vevpartiet är noga uträknat så att du ska kunna överföra så mycket kraft som möjligt till pedalerna utan att behöva slå knut på dig själv. De här cyklarna har vi utvecklat för dig som gärna skulle pendla till jobbet men som inte får det att fungera praktiskt. Du kanske vill ta barnen till dagis och skola i en cykelvagn innan du trampar vidare? Det kanske finns några rejäla backar på vägen till din arbetsplats? Eller så vill du ta dig till den andra snabbt och bekvämt utan att bli ruinerad av trängselskatter, parkeringsavgifter eller månadskort – men tycker kanske att det är lite väl långt? Då är en hybridcykel med elmotor ofta en idealisk lösning.

Elhybridcyklarna finns också med dämpad framgaffel om du ska cykla på lite sämre vägar eller helt enkelt är ute efter maximal komfort oavsett underlag.

Publicerat:

2018-04-05 13.32

elcykel - ett smartare sätt att transportera sig

Söker du ett bekvämt, ekonomiskt, miljövänligt och hälsosamt sätt att transportera dig? Trött på bilköer, väntan på bussen eller annats som gör det besvärligt att få tidspusslet att gå ihop?  Då är en elcykel kanske något för dig! Att välja elcykel skiljer sig inte nämnvärt från att välja vilken annan cykel som helst. Det handlar om dina behov och vad du tycker om. Vägen till rätt elcykel går genom dig. Ställ dig själv dessa frågor innan du botaniserar bland våra cyklar här (om du inte redan har gjort det):
 

1) CYKLAR JAG MÅNGA KILOMETER ELLER BARA EN KORT STRÄCKA ÅT GÅNGEN?

Ett batteri ska laddas regelbundet så att välja en cykel med för stort batteri är därför sällan ett optimalt val för den som inte cyklar så ofta. Till Crescents klassiska cykelmodeller väljer du till batteri i den storlek som bäst passar din cykling. Sportcyklar levereras med ett s.k. performancebatteri med längre räckvidd.

2) HUR OFTA VILL JAG LADDA MITT BATTERI?

Du kan cykla olika långt på ett fulladdat batteri beroende på batteriets styrka/storlek. Har du möjlighet att ladda ditt batteri med kortare intervall kan du välja en elcykel med ett mindre batteri.

Samtliga batterityper på Crescents cyklar går enkelt att ta loss från cykeln för att ladda inomhus. Det laddas fullt på 2,5-5 timmar beroende på batterityp. Ett batteris livslängd motsvarar i genomsnitt mellan 800 – 1000 laddningar. 

3) MYCKET ELLER LITE MINDRE HJÄLP PÅ VÄGEN?

Motorns styrka och vilken nivå på assistans du väljer avgör hur mycket hjälp du får på vägen. Crescents elcyklar har tre eller fyra assistansnivåer.  En sportcykel med boschmotor är ett riktigt kraftpaket. Övriga cyklar i Crescents elcykelsortiment är lite ”snällare”. En smart detalj med dessa är att man kan välja ”soft” eller ”strong” i startläget. Alltså mer eller mindre hjälp från motorn när du börjar trampa med pedalerna.

4) BACKE UPP OCH BACKE NER ELLER PLANMARK?

Hur terrängen ser ut där du cyklar kan hjälpa dig att ta beslut om du vill investera i en cykel med tre, sju eller tio växlar. Tänk; ju mer kuperat – desto fler växlar.

VARFÖR CYKLA ELCYKEL?

Att cykla är bra för miljön men också för din plånbok. Parkeringsavgifter, trängselskatter och drivmedel är ett minne blott när cykeln blir ditt transportmedel nr 1.

TIDSVINSTER OCH MOTION NÄR DU VILL

Bekvämt och med mindre ansträngning tar du dig i vardagskläder till jobbet, affären eller skolan. Många gånger på kortare tid än med bil eller kollektivtrafik. Upp till 25 km/h får du hjälp av elcykelns motor – förutsatt att du hjälper till och trampar. På hemvägen passar du kanske på att få lite mer vardagsmotion eller byter om och får ett riktigt träningspass på din cykel. Det fiffiga är att det är du som bestämmer hur mycket assistans du vill ha, eller ibland kanske ingen alls.

BESTÄM SJÄLV NÄR, OM ELLER HUR MYCKET.

Svettpärlor i pannan, blöt på ryggen, brännande lår, häftigt flås och ett dunkande hjärta. Något du upplevt när du suttit på cykeln någon gång? Njutning vid vissa tillfällen – opassande eller olustigt vid andra. En e- bike är till för dig som vill bestämma när, hur mycket eller om överhuvudtaget, du vill svettas på din cykel.

ELCYKELFAKTA

– Max 25 km/h assist när du trampar
– Max 6 km/h gåassistans dvs. när du inte trampar
– Max 250 W motor

 

BATTERIFAKTA

Cycleuropes elcyklar är rustade med Li-on batterier:
8,8, 11 eller 11,6 Ah
Laddtid: 2,5 – 5 h fulladdat batteri (beroende på batterityp)
Livslängd: 800 – 1000 laddningar

Se våra nya elcyklar här

Publicerat:

2018-04-05 13.41

alltid medvind - fördelar med elcykel

Elcykel innebär ett helt nytt sätt att cykla. Även om du fortfarande måste trampa så har du alltid medvind. Du kan pendla till jobbet utan att bli svettig och du får draghjälp i uppförsbackarna. Men fördelarna med elcykel är många fler än så. Här har vi listat elcykelns alla styrkor utifrån fyra teman – kanske är det någon du inte tänkt på tidigare?

Mer om elcykelns fördelar och Elcykeleffekten kan du läsa här.

Miljö
– Släpper inte ut farliga avgaser
– Sprider inga oljud
– Litiumjonbatteri som går att återvinnas

Hälsa

– Att cykla regelbundet, oavsett motstånd, bidrar till förbättrad psykisk och fysisk hälsa
– Du väljer själv hur jobbigt det ska vara
– Alla kan cykla, även de som har svaga ben och dåligt flås

Tid

– Du tar dig dörr till dörr utan byten
– Snabbare än bil och kollektivtrafik i innerstan
– Rullar förbi bilköerna på genvägar en bilist bara kan drömma om

Ekonomi

– Kräver inget dyrt busskort
– Befriad från väg- och fordonsskatt
– Inga dyra p-avgifter eller p-böter om du parkerat fel
– Dricker inte dyr bensin

Publicerat:

2018-04-05 13.46

Krångel med elcykeln?

Våra elcyklar är av högsta kvalitet, tillverkade av komponenter gjorda för att hålla i många år. Men om något ändå skulle krångla så har vi här en liten snabbguide som hjälper dig att hitta felet.

 1. Glapp – Om din cykel inte fungerar trots att inget felmeddelande visas i displayen så kan det bero på ett glapp. Kontrollera själv anslutningarna vid kontrollbox, display och motor. Har du själv mekat med cykeln, exempelvis bytt däck eller monterat en korg så kan du av misstag kommit åt någon av kablarna. Hittar du inget glapp så kan problemet istället sitta i kabeln inuti ramen. Då bör du vända dig till din återförsäljare.
 2. Komponentproblem – På Crescents elcyklar så dyker det upp ett felmeddelande på displayen om det är problem med någon av komponenterna (display, kontrollbox, motor, hastighetssensor, bromssensor och batteri). Om detta sker ska du alltid vända dig till din cykelhandlare.

Du hittar de vanligaste frågorna vi får om elcyklar och svaren i FAQ under kategorin elcyklar på vår supportsida.

Publicerat:

2018-04-05 13.47

Elcykelpremien klubbad!

Tisdagen den 12 december klubbades regeringens proposition om den nya elcykelpremien i riksdagen. Därmed är det nu helt klart att privatpersoner som fyllt 18 år som köper en elcykel eller en elmoped får en premie/bidrag på 25 procent. Det handlar om ett bidrag per person. Bidraget ska gälla retroaktivt från och med den 20 september 2017.
Du som köpt en elcykel från och med detta datum ska spara kvittot för att kunna ansöka om bidraget. På kvittot måste det framgå vilket fordon det gäller, genom till exempel ett ramnummer, registreringsnummer eller annat ID-nummer.
Det kan dröja en bit in på våren innan man som privatperson kan räkna med att få en premie utbetald. Mer information om bidraget kommer att finnas närmare årsskiftet på Naturvårdsverkets hemsida.

Publicerat:

2017-12-14 12.06

Ingen surdeg på cykel

2016 körde bagaren Mikael Lövgren runt i södra Sverige till olika bagerier, bönder och mjölnare för att lära sig mer om arbetssätt och gamla kulturspannmål. Men bakom ratten kände han sig begränsad, han ville känna dofter, komma närmre människor och gårdar, med minimal miljöpåverkan. När Mikael senare fick höra om byn i Afrika som med ekonomisk hjälp från en organisation själva byggt ett sågverk hade han planen klar för sig. Under hans nästa genomresa skulle han färdas på elcykel, utbyta kunskap och samla in pengar till biståndsorganisationen We Effect.

Läs mer

Publicerat:

2017-08-11 13.22

Crescents elcyklar prisas i test

Crescents svensktillverkade elcyklar för toppbetyg av tidskriften Allt om elcyklar.
– Vi testar alla elcyklar som lämnar vår produktion så vet vi att de håller högsta kvalitet, men det gläder oss att få det opartiskt bekräftat, säger Johanna Smedberg på Crescent.

Elcykeln Elda/Elder från Crescent anses bäst i test i premiumklassen, och prisas med högsta betyg i kategorierna byggkvalitet, cykelkänsla, motor och utseende. Av Allt om elcyklars redaktionen får den omdömet ”vass premiumcykel”.

Även modellen Elin prisas och får högsta betyg för sin byggkvalitet och framhålls i tidningen som en ”stark brukscykel”.

– Det känns väldigt roligt att vårt arbete med att satsa på både kvalitet och design slår väl ut, omdömena i Allt
om elcykel visar att vi gör rätt, säger Crescents marknadschef Johanna Smedberg.

Publicerat:

2017-03-17 15.38

Nu startar produktionen av elcyklar i vår fabrik i varberg

Nu startar produktionen av Crescent elcyklar i vår fabrik i Varberg! Intresset för elcyklar har tagit rejäl fart i Sverige. Försäljningen rekordökar och enligt en Sifo-undersökning kan hela 36 procent idag tänka sig att köpa en elcykel. 

"ELCYKELN INNEBÄR EN NY MOBILITETSLÖSNING SOM FÖRENKLAR OCH FÖRBÄTTRAR MÄNNISKORS VARDAGSVANOR."

Elcykeln innebär en ny mobilitetslösning som förenklar och förbättrar människors vardagsvanor. Nu står elcykeln inför sitt genombrott och då är det hög tid att vi växlar upp produktionen i Sverige, i en tid när många andra flyttar utomlands.

En viktig del av satsningen är också arbetet med att utveckla nya Crescentmodeller med det egna elcykelsystemet EGOING. All utveckling av elcyklar för den svenska marknaden sker på fabriken i Varberg.

Igår hade vi bl.a våra vänner från kommunen på plats i fabriken för en visning av den nya elcykelproduktion.  Här nedan ser ni Ann-Charlotte Stenkil, kommunstyrelsens ordförande i Varbergs kommun som för första gången testar att cykla elcykel.

 

Publicerat:

2016-11-30 15.59

15 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE 

Crescent sjosala_logotyp PEAK_logotyp 

0