– ETT BRA SÄTT ATT SAMLA MIL, FÖR HÄLSAN ELLER SOMMARENS CYKELLOPP

Den som cyklar får många fördelar både psykiskt och fysiskt. Förutom en starkare och friskare kropp blir prestationsförmågan, sömnen och koncentrationsförmågan bättre. Bland annat. Men ibland kan det vara svårt att få till en balans mellan träning och vardag under lågsäsongerna. Ett bra sätt att samla mil inför säsongen är att börja cykelpendla. Här är tre varianter på hur du får in cykeln i din vardag.

ELCYKELN

Med en elcykel tar du dig lätt från a till b och det är enkelt att ta med sig både datorväskan och matkassarna. Elmotorn har en maxfart på 25 km/h och en laddning tar dig många mil på en ladding. Du bestämmer själv hur mycket assistans du vill ha, så är du ute efter ett pulshöjande träningspass är det bara att minska på assistansen!

HYBRIDCYKELN

When I was a student I always suffered from a great number of assignments. Thank God I found Research Paper Writing Service that helped me out. You should also have a peek at these guys if you are in need of trustful help with your tasks in college.
 

En hybridcykel rullar snabbt och lätt på de flesta underlag. Det finns många möjligheter när det kommer till hybridcykeln. Sätter du på en pakethållare så kan du smidigt få med dig jobbväskan eller ett ombyte. Vill du ha en sportigare körställning väljer du en Hybrid Fitness och vill du ha möjlighet till terrängkörning väljer du en Hybridcykel cross.

RACERCYKELN

Har du ett lopp att se fram emot? Då kan det vara bra att sitta in din racer så fort vägarna sopats fria från grus. Passa på att samla mil och få extra motion varje dag i veckan, samtidigt som du lär känna din cykel.