Crescents MTB-sortiment är uppdelat i fem olika kategorier av cyklar att upptäcka och lära känna. Är du sugen på att uppleva naturen på nära håll så får du inte missa Ork, våra heldämpade stigcyklar. Vill du cykla snabbt; tekniskt eller på grusväg- upptäck våra crosscountry-modeller Stark, Rask och Modig. Och vill du kunna ta dig fram där det egentligen inte borde vara möjligt att cykla så titta närmare på Kraft, våra el-mountainbikes.

SUPER STARK
Heldämpade MTB för dig som vill ta dig fram snabbt när underlag och terräng är utmanande, på träning, motionslopp eller tävling. Cyklar i kolfiber eller aluminium som ger dig kontrollen och känslan en XC-åkare kräver av sin utrustning.

RUSKIGT RASK

Cross country cyklar för skogscykling som passar både träning och tävling. Kvicka hardtail MTB i kolfiber eller aluminium för dig som har ett mål med din cykling.

MERA ORK

Stigcyklar för dig som älskar att cykla MTB med gung. Cyklarna har komponenter som tål hårda tag vilket gör att du kan åka fort där andra tvekar.

EXTRA MODIG

Snabba och stryktåliga mountainbikes för motionslopp, träning och vardagscykling i terräng, eller på utmanande underlag. Lätta och vridstyva aluminiumramar med geometri som får krafterna att räcka hela vägen.

OTROLIG KRAFT

Kraftfulla stigcyklar med motor. El-Mountainbikes med högpresterande komponenter och kraftfulla motorer. Cyklar som inbjuder till aktiv körning både uppför och utför som gör all terräng utmanande och rolig.