Bromsa säkert med ABS-bromsar. Upplev elcykeleffekten med nya Crescent Elma!

Vår nya cykelmodell Elma med låsningsfria ABS-bromsar är cykeln för den som vill ta sig fram i trafiken på ett säkert och bekvämt sätt. Elma är ursprungen från Elina, Sveriges mest sålda elcykel, med dess stilrena design och trygga form. Vår produktchef Ulrik Bengtsson som har varit med och utvecklat Elma berättar mer om den nya elcykeln i intervjun nedan.

Till Elma 7-vxl

 

 

ELMAS LÅSNINGSFRIA ABS-BROMSAR

Med ABS är du tryggare i trafiken genom trygg inbromsning oavsett underlag och hastighet med båda hjulen i marken. ABS-bromsen reducerar risken för cykelolyckor vid inbromsning genom att hydrauliken för den låsningsfria handbromsen arbetar tillsammans med olika givare och ett gyro som känner av om bakhjulet lyfter från marken. ABS-systemet är snyggt integrerat i cykeln då ramen döljer kontrollboxen som känner av underlaget och aktivatorn som konstant ändrar kraften i bromsgreppet.

Läs mer om ABS

 

UPPLEV ELCYKELEFFEKTEN MED ELMA

Elcykeleffekten är vårt sätt att lyfta fram alla fördelar som elcykling kan ha i ditt liv. Elcykel betyder mer fart med mindre ansträngning, lite extra gas i tillvaron, en knuff i ryggen på livet. Men det handlar också om miljö- och kostnadsmedvetenhet. Hur du genom att undvika att åka med kollektivtrafik och bil kan minska utsläpp och kostnader. Upplev elcykeleffekten med ELMA!

 Läs mer om Elcykeleffekten

 

FLER ELCYKLAR MED ABS-BROMSAR

Elma är nytillskottet i en elcykelfamilj där fler cyklar spås få ABS-bromsar i framtiden. Sedan tidigare har Crescent en modell med integrerade ABS-bromsar i syskonet Ellie. Crescent Ellie är tillskillnad från Elma centerdriven, vilket passar extra bra när det går mycket uppför eller när du cyklar med tung last.
Du följer väl oss på sociala medier? Alltid tips för din cykel, nyheter och härlig cykelinspiration. @crescentcyklar 

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0