Köpa elcykel

 

Vilken elcykel är du?

Funderar du på att skaffa elcykel? Du går i helt rätt tankar, elcykeln blir snabbt en bästa vän och en möjliggörare som ger dig superkrafter och motion på samma gång. Men vi vet också att det är en djungel med funktioner, modeller och komponenter - hur hittar man egentligen rätt cykel? I stora drag har vi idag elcyklar inom tre olika kategorier: City, Hybrid och Mountainbike - börja med att bestämma dig för vilken kategori som du är intresserad av för att sedan jämföra cykelmodeller i vald kategori mellan varandra.

 

ELCITY - EN GLASSIG TUR


Håller du dig i tättbebyggt område och värdesätter saker som att sitta bekvämt, ha bra uppsikt och att enkelt kunna ta cykeln i både finkläder och sportjacka tror vi att du kommer trivas bäst i sadeln på en citymodell. Nästan alla våra citymodeller har lågt insteg och är utrustade med klassika delar som stänkskärmar, stöd, pakethållare och belysning. Majoriteten är våra elcyklar är dessutom utrustade med korg- och klicksystemet AVS ett väsk- och korg system som är integrerat i pakethållaren, ofta fram - alltid bak.

Till elcykel sortimentet

 
 

 

ELHYBRID - en sportig pendlare


Hybriden är en lyckad kompromiss mellan två olika behov: fart och komfort. På en hybrid i rätt storlek sitter du avslappnat och bekvämt. Allt från hjulbas och gaffelvinkel till styrets placering i förhållande till vevpartiet är noga uträknat för att du ska kunna överföra så mycket kraft som möjligt till pedalerna utan att behöva slå knut på dig själv. Elhybriden är den perfekta pendlarcykeln för dig som tar dig en lite längre sträcka. Du kanske dessutom vill ta barnen till förskolan eller skolan i en cykelvagn innan du trampar vidare? Det kanske finns några rejäla backar på vägen till din arbetsplats? Du tar dig snabbt, smidigt och svettfritt från A till B med en hybrid. Våra El-hybrider har också det integrerade AVS-klicksystemet på pakethållaren. 

Till el-hybrid sortimentet

 

ELMTB - EN FARTFYLLD ÄVENTYRARE

Cyklar du MTB i kuperad terräng och tycker att det är betydligt roligare att åka utförs än uppförs? Då är E-MTB ett perfekt alternativ för dig. Slå på assistans i uppförsbackarna och det är lika lustfyllt på båda hållen. Eller kanske är det så att du cyklar tillsammans med någon som har lite mer krut i benen än vad du har? Även då är E-MTB en klockren lösning, alla kan cykla tillsammans trots helt olika nivå, ni väljer bara olika assistansläge! 

Till elmtb sortimentet

 


Ta reda på mer 

Hur fungerar Elcykeln?

Cykelkärlek

3 års garanti

 

Bli en del av crescentfamiljen

Vi delar tips och trix för din Crescent, släpper nyheter och massor av inspiration. Och såklart vill vi gärna ta del av dina cykeläventyr, dela dina ögonblick med oss!

FÖLJ OSS @crescentcyklar på instagram och facebook

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0