Elcykelskolan

 

 

 

 

Hej och välkommen till Elcykelskolan!

Här har vi samlat en serie med kortfilmer för att hjälpa dig få ut maximalt av din elcykel. Varje film fokuserar på ett ämne och på några korta minuter hjälper Elcykelskolan dig att exempelvis få en bra känsla över hur du effektivast växlar och varierar din assistansnivå, tips på underhåll, servicerekommendationer, batteriskola med mera. Totalt har vi samlat 7 filmer med det viktigaste för en komplett elcykelupplevelse - både för dig och din hoj!                

Har du inte blivit med elcykel än men är både sugen och lite förvirrad? Då är film Nr.1 Hur fungerar Elcykeln? mitt i prick för dig. Där går vi igenom allt som kan låta klurigt till en start -  komponenter, fördelar och känsla med olika motorer! 

 

 

1. Hur fungerar elcykeln?

 2. Kom igång med din elcykel! 

 

3. Assistansläge och växling!

4. Att underhålla sin cykel!

5. Ta hand om ditt batteri!

 

6. Service, garanti & cykELkärlek!

7. Säkerhet i trafiken!

 


Vill du veta mer om något? Tipsa oss!

Vi fortsätter utveckla Elcykelskolan för att alltid vara relevanta och finns där för dig! Saknar du något eller önskar fördjupning på ett specifikt ämne - Låt oss få veta! Maila oss på marknad@crescent.se eller skriv till oss på Facebook   

   

Ta reda på mer 

Hur fungerar Elcykeln?

Cykelkärlek

3 års garanti

 

Bli en del av crescentfamiljen

Vi delar tips och trix för din Crescent, släpper nyheter och massor av inspiration. Och såklart vill vi gärna ta del av dina cykeläventyr, dela dina ögonblick med oss!

Missa inte att följa @crescentcyklar på Instagram och Facebook för mer kunskap och inspiration.

 

 
CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0