Bli en del av framåtrörelsen

Att cykla har en massa positiva effekter: du blir starkare, snabbare och gladare, samtidigt som du sparar både pengar och på miljön. Med en elcykel blir effekten ännu större. Vi kallar det elcykeleffekten, och vi hoppas att du vill bli en del av vår framåtrörelse. Läs mer om våra elcyklar och hitta din närmaste butik här – och upplev elcykeleffekten du också!

 

 


 

Utvalda elcyklar

ELIS, 8-VXL

Rek. pris 723 SEK/mån

Rek. pris 24 995 SEK

 

ELLY, 8-VXL

Rek. pris 723 SEK/mån

Rek. pris 24 995 SEK

 

ELLIE, 7-VXL ABS

Rek. pris 1057 SEK/mån

Rek. pris 36 995 SEK

 

Se alla elcyklar

 


 

HÄLSAN

Upplever att de nu rör mer på sig*

 

FRIHETEN

 

Tycker att de spar tid i vardagen

genom att cykla elcykel*

EKONOMIN

Har växlat över från att åka bil

till att börja elcykla*

FRAMTIDEN

Anser att de idag transporterar sig

mer mijövänligt än tidigare

 

(*Resultat av en enkät bland 600 personer om effekterna efter att ha köpt elcykel.)

 

För hälsan

Den absolut bästa motionen är den som blir av. Med en elcykel är det lätt att ta cykeln även lite längre sträckor, och att göra det oftare. Hjärtat och kroppen får arbeta, du får frisk luft och tränar balans, motorik och muskler.

För friheten

Att elcykla ger en helt annan frihet än att cykla med en vanlig cykel. Du kommer längre med mindre ansträngning, och uppförsbackar är inte längre ett hinder och du kommer snart märka att den är oslagbar i stan – och underbar på landsväg.

För ekonomin

Om du pendlar till och från jobbet med buss eller tåg så kan du räkna hem din elcykel på bara tjugo månader. Jämfört med bilen så blir det förstås helt andra siffror. Våra elcyklar har dessutom smarta klickfästen för väskor och tillbehör, så att du enkelt kan packa allt du behöver.

För framtiden

Det kommer kanske inte som en överraskning, men ur miljöhänseende är elcykeln bättre än både bil och buss. Dessutom tar cykeln mindre resurser och utrymme i anspråk; det går åt mindre material att bygga cykelvägar än bilvägar och tio elcyklar får plats i en enda parkeringsruta.

För att det är kul 

Forskning visar att vi blir glada av att röra på oss och att hjärnan får en massa positiv energi, ja, faktiskt rena lyckokänslor av de endorfiner som frigörs när vi cyklar. Att cykla ska vara enkelt och roligt, och vi vet att elcyklister cyklar oftare och längre än cyklister som trampar helt för egen kraft. Är det dags för dig att testa också?

 

Se alla elcyklar

 


 

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0