Elcykelakuten

Elcykelakuten

 

Hej elcykelakuten, min elcykel krånglar! 

Ojoj, något som krånglar med din elcykel? Vi utvecklar elcyklar av högsta kvalitet, med komponenter som är gjorda för att hålla i många, många år. Men om det ändå är något som inte fungerar som det ska finns vi här för dig och hjälper dig med hur du går till väga, alltid!

Börja med att kontrollera 1. Felmeddelande och 2. Ett eventuellt glapp och 3. Prata med en auktoriserad elcykelspecialist för hjälp och vägledning. 


1. Felmeddelande

Om det är något som är fel i elsystemet så får du ett felmeddelande på displayen på cykeln. Har du en uppkopplad elcykel får du även ett meddelande direkt i din crescent koppla app. Vid ett sånt tillfälle ska du alltid vända dig till di närmste elcykelspecialist för att få hjälp av en auktoriserad tekniker att lösa problemet.


2. Inget felmeddelande, ett eventuellt glapp

Om din cykel inte fungerar trots att inget felmeddelande visas i displayen så kan det bero på ett glapp. Då kan du själv kontrollera anslutningarna vid kontrollbox, display och motor. Om du själv mekat med cykeln tidigare, exempelvis bytt däck eller monterat en korg så kan du av misstag kommit åt någon av kablarna. Hittar du inget glapp så kan problemet istället sitta i kabeln inuti ramen – kontakta då din närmaste elcykelspecialist för hjälp.


3. Prata med en auktoriserad Elcykelspecialist

Du kan alltid vända dig direkt till din elcykelspecialist om du behöver vägledning om något skulle strular. Vi erbjuder 3 års garanti med vårt garantiprogram cykELkärlek, läs mer om det nedan.

 

Hur fungerar Elcykeln?

3 års garanti

 

Cykelkärlek

 

Bli en del av crescentfamiljen

Vi delar tips och trix för din Crescent, släpper nyheter och massor av inspiration. Och såklart vill vi gärna ta del av dina cykeläventyr, dela dina ögonblick med oss!

FÖLJ OSS @crescentcyklar på instagram och facebook

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0