Träffa våra EL ambassadörer

Funderar du på att skaffa elcykel? Du går i helt rätt tankar, elcykeln blir snabbt en bästavän och en möjliggörare som ger dig superkrafter och motion på samma gång. Men vi vet också att det är en djungel med funktioner, modeller och komponenter .

 

EVELINA - CYKLIST BILR NYFRÄLST ELCYKLIST

”Det är en riktigt trygg Elcykel, det är värsta Volvon” – Evelina

Evelina är 35 år och arbetar som lärare. Hon älskar cykling i alla dess former, mtb, racer, gravel och sedan i våras elcykel. Evelina har två barn och man som även de älskar att cykla och åka på äventyr i naturen. Via instagramsidan @rovardottrar delar Evelina med sig av sina cykeläventyr tillsammans med sin rövarsyster Marija (träffa Marija nedan).

När Evelina blev med elcykel i våras blev det kärlek vid första cykelturen och starten på en ny vana –cykelpendlig till jobbet utan svett och ombyte. Lättare vardag, trygg cykling och mindre svettpärlor är några av de stora fördelarna enligt Evelina.  

 

Läs intervju med rövardöttrar här 

Instagram
@rovardottrar

 
 

 

ELHYBRID - en sportig pendlare


Hybriden är en lyckad kompromiss mellan två olika behov: fart och komfort. På en hybrid i rätt storlek sitter du avslappnat och bekvämt. Allt från hjulbas och gaffelvinkel till styrets placering i förhållande till vevpartiet är noga uträknat för att du ska kunna överföra så mycket kraft som möjligt till pedalerna utan att behöva slå knut på dig själv. Elhybriden är den perfekta pendlarcykeln för dig som tar dig en lite längre sträcka. Du kanske dessutom vill ta barnen till dagis och skola i en cykelvagn innan du trampar vidare? Det kanske finns några rejäla backar på vägen till din arbetsplats? Du tar dig snabbt, smidigt och svettfritt från A till B med en hybrid. Våra El-hybrider har också det integrerade AVS-klicksystemet på pakethållaren. 

Till el-hybrid sortimentet

 

ELMTB - EN FARTFYLLD ÄVENTYRARE

Cyklar du MTB i kuperad terräng och tycker att det är betydligt roligare att åka utförs än uppförs? Då är E-MTB ett perfekt alternativ för dig. Slå på assistans i uppförsbackarna och det är lika lustfyllt på båda hållen. Eller kanske är det så att du cyklar tillsammans med någon som har lite mer krut i benen än vad du har? Även då är E-MTB en klockren lösning, alla kan cykla tillsammans trots helt olika nivå, ni väljer bara olika assistansläge! 

Till elmtb sortimentet

 


Ta reda på mer 

Elcykel - Koppla

Cykelkärlek

3 års garanti

 

Bli en del av crescentfamiljen

Vi delar tips och trix för din Crescent, släpper nyheter och massor av inspiration. Och såklart vill vi gärna ta del av dina cykeläventyr, dela dina ögonblick med oss!

FÖLJ OSS @crescentcyklar på instagram och facebook

CYCLEUROPE I SVERIGE
MonarkSpectra
0