Crescentutmaningen

Nytt år! Har du en kompis som lovar mycket men inte levererar? Nu är det upp till bevis om hen klarar av nästa års stora utmaning. Tävla i Crescentutmaningen genom att utmana en av dina vänner på någon av våra Svenska klassiker 2017!

De 7 personer som på roligast sätt genom bild och text utmanar sin kompis på Crescentutmaningen vinner varsin startplats till En Svensk Klassiker 2017, Tjejklassiker 2017 eller Halvklassikern 2017. Tävla med Crescent och utmana din vän!

Såhär tävlar du

Följ @Crescentcyklar på Instagram
Lägg upp en bild på kompisen du vill utmana. Låt bild och text visa varför du utmanar just hen och skriv i vilken klassiker du vill utmana i. Var kreativ! (Tänk på att ha en öppen Instagramprofil)
Tagga personen och skriv #CrescentUtmaningen

Tävlingen pågår mellan 28 december 2016 och 22 januari 2017. Vinstens värde varierar mellan 5990–9990 kr och går inte att byta mot kontanter. Vinnaren väljs ut av en jury bestående av: Johanna Smedberg, Cycleurope Sverige Ab, Nina Stéen, En svensk Klassiker, Molly Mulder, Welcom och Robert Kalinagil, Welcom. Vinnarna publiceras på crescent.se senast två veckor efter avslutad tävling. Juryn bedömer de kvalificerade bidragens kreativa höjd i bild och text och väljer ut 7 vinnare som vinner en startplats i samtliga delar inom en Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern, och en startplats till den utmanade. Anställda inom Cycleurope AB kan inte delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Cycleurope AB/Crescent tar sig rätten att publicera vinnande bidrag i marknadsföringssyfte. Har du inte Instagram kan du maila in din bild till molly@welcom.se och märk mailet med Crescentutmaningen.

Crescent är stolt sponsor till
Cycleurope i Sverige