Nyheter

KLART FÖR START!

Nu är Cykelfesten igång i Motala och självklart är Crescent på plats som stolt huvudsponsor till Vätternrundan.

Välkomna att hälsa på oss i mässtältet och vid vårt mobila showroom på Stora Torget i Motala. MINIVÄTTERN, TJEJVÄTTERN och HALVVÄTTERN är nu avklarade i härlig stämning.

Nu väntar den stora utmaningen Vätternrundan 300 km den 13-14 juni.

www.vatternrundan.se

Publicerad 09/06/2014 i Nyheter

Seger för Malin Wallin och Team Crescent D.A.R.E. Staffanstorp

Stort grattis till vårt hårdsatsande Team Crescent D.A.R.E. Staffanstorp som tog hand om förstaplatsen när den första deltävlingen i den nationella landsvägscupen, SWE Cup, avgjordes den 1/6 i Halmstad.

Tre av våra tjejer i teamet noterades på topp 10 med Tilina Levin på 7 plats och Linn Gustavsson på en 10 plats! Spännande fortsättning följer!

https://www.facebook.com/TeamCrescentDareStaffanstorpCk?hc_location=timeline

Publicerad 02/06/2014 i Nyheter

Träffa oss på Scandinavian Outdoor Games i Falun 30 maj – 1 juni

Tre fullmatade dagar med clinics, tävlingar och spännande aktiviteter. Skandinaviens största event inom outdoor. Kom och testa senaste nyheterna från Crescent på plats.

Läs mer på www.outdoorgames.se

Publicerad 28/05/2014 i Nyheter

Nu är det snart dags för Stockholms första Gran Fondo

Missa inte cykelfesten Gran Fondo Stockholm den 24 maj. Friends Arena öppnar upp portarna och välkomnar till en unik utställning där cykelloppets bansträckning går rakt igenom området.

Heja på cyklisterna och kom in och hälsa på oss i utställningsområdet där vi bl a visar upp Crescents racercyklar samt erbjuder testkörning av elcykel från Crescent. På plats träffar du oss tillsammans med Jarla Cykel och Sport.

http://www.granfondostockholm.se/

Publicerad 21/05/2014 i Nyheter

Var med den 25 maj när hjulen ska rulla i hela Malmö

Crescent är stolt samarbetspartner till Malmögirot, som är ett motionslopp på cykel som tar dig runt till delar av Malmö där du kanske aldrig varit. Malmö FF står som arrangör tillsammans med Kvällsposten och tanken är att detta ska bli en folkfest där man cyklar efter sin egen förmåga och ambition.

Läs mer här. http://malmogirot.expressen.se

Publicerad 12/05/2014 i Nyheter

Kom och provkör Crescents elcyklar på Cykelns Dag

Lördag 10 maj kl 10-15 finns vi på plats på Kungliga Djurgården, Stockholm (vid Hazelius statyn).

Kom och testa på våra fina elcyklar. Ta en tur och upplev hur enkelt du cyklar uppför Hazeliusbacken vid Skansen.

Välkomna! Var med i vår tävling där du kan vinna en cykel. De första 100 som provkör får en vattenflaska från Crescent.

Publicerad 30/04/2014 i Nyheter

Högtryck på Cyklistens Dag i Kungsträdgården

Det var stort intresse för Crescents elcyklar och massor av aktivitet runt Crescents mobila showroom. Vi registrerade över 200 provkörningar på plats och vädret var på topp med strålande solsken.

Nästa chans att testa Crescents elcykel Stockholmsområdet  blir i samband med Cykelns Dag på Kungliga Djurgården den 10 maj.

bild5

Publicerad 25/04/2014 i Nyheter

Trycket efter cyklar stort i Göteborg och Stockholm

Vi kan glädjande konstatera att intresset för de cyklar som varit upphängda på utvalda stortavlorna i Stockholm och Göteborg i samband med vår pågående utomhuskampanj, ”In Case of Emergency”, har varit stort. Många verkar ha varit i ”nöd” och trötta på bilköer och ville testa på annat pålitligt pendlingsalternativ, vilket också var syftet med kampanjen. Vi visste att våra cyklar var eftertraktade men nu hänvisar vi fortsättningsvis till våra välsorterade Crescentåterförsäljare för att hitta rätt cykel. Vi hoppas på en fortsatt fin vår och nysopade vägar så att alla cyklister får ut max av sina cyklar och den bästa av upplevelser.

Publicerad 15/04/2014 i Nyheter

Crescents mobila "Showroom"

Under föregånde helg var Crescents mobila ”Showroom” uppställd utanför Sparbanken Wictory Center i Varberg. Detta i samband med en av Sveriges största innebandyturneringar för ungdomar. Naturligtvis passade Crescent på att visa upp sina cyklar. Besökarna hade möjlighet att bl a vinna en cykel för de som deltog i en prick-skjutetävling.

Publicerad 15/04/2014 i Nyheter
Crescent är stolt sponsor till
Cycleurope i Sverige